Scandalurile SEXUALE din fotbalul românesc. FOTBALIŞTI care s-au cuplat cu SOŢIILE colegilor de echipă FOTO

Relaţia dintre Adrian Mutu şi Sandra Bachici a surprins pe toată lumea. Nu din perspectiva fostului fotbalist, care are un palmares bogat în domeniu, ci din cea a fostei Miss România. Sandra Bachici abia îşi anunţase logodna cu Laszlo Sepsi, cu care avea o relaţie de patru ani, pentru ca după doar câteva zile să se afişeze cu Adrian Mutu.

17 mai 2015, 09:04

Adrian Mutu şi Sandra Bachici nu formează primul cuplu în care un fotbalist se combină cu iubita, logodnica sau chiar soţia unui coleg de echipă. Exemplele sunt multe, chiar în România, fiind vorba de fotbalişti de top.

Gică Craioveanu – Oana Deselnicu – Gică Popescu. Unul dintre cele mai mediatizate cazuri a fost disputa dintre Gică Craioveanu şi Gică Popescu. Baciul avea o relaţie cu Oana Deselnicu, fiica fostei glorii oltene Petre Deselnicu, dar fata îl traducea cu Gică Craioveanu, cu care avea ulterior să se căsătorească  (cei doi, care au un băiat împreună, au divorţat după câţiva ani). Multă vreme s-a vorbit despre faptul că Gică Popescu s-a opus convocării la echipa naţională a lui Gică Craioveanu, dar ambii au negat, chiar dacă nu convingător, acest scenariu.

Miodrag Belodedici – Sandra Macovescu – Gabi Balint. Sandra Macovescu, fiica unui fost ministru de externe al regimului lui Nicolae Ceauşescu, a fost iubita lui Gabi Balint înainte de 1989, dar  s-a căsătorit cu Miodrag Belodedici. Nici acest mariaj nu a ţinut. Sandra şi Belo s-au despărţit după ce au făcut o fată.

Radu Niculescu – Dana Petrescu – Dan Petrescu. Dana Petrescu era soţia lui Dan Petrescu atunci când s-a cuplat cu Radu Niculescu, colegul soţului ei la echipa naţională şi la FC Naţional. Dan şi Dana, care aveau două fete, au divorţat, însă nici Radu Niculescu nu s-a mai bucurat multă vreme de graţiile fostei doamne Petrescu.

Ştefan Grigorie – Lidia Niculescu – Claudiu Niculescu. La Dinamo, scandalurile erau ceva obişnuit şi în trecut. Foşti coechipieri în „Ştefan cel Mare”, Ştefan Grigorie şi Claudiu Niculescu au fost protagoniştii unui „caz” celebru. Pentru mijlocaş devenise o obişnuinţă să-l viziteze pe atacant chiar şi când acesta nu era acasă. Lidia, soţia de atunci a lui Niculescu, făcea tot ce-i stătea în putinţă pentru ca Grigorie să se simtă bine. Asta până când totul a ajuns la urechile atacantului, care a divorţat.

Diana Munteanu, cunoscuta prezentatoare TV, a fost căsătorită până de curând cu Claudiu Niculescu, însă presa tabloidă a scris despre multele relaţii avute cu alţi fotbalişti. Presa a scris despre relaţiile pe care Diana le-ar fi avut cu Adrian Mutu, Iulian Miu, Adrian Neaga şi Nana Falemi, dar şi cu fostul tenismen Dinu Pescariu. Diana  a recunoscut doar legătura cu Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, ultima înainte de căsătoria cu Claudiu Niculescu.

Andreea Tonciu a fost şi ea una dintre adimiratoarele fotbaliştilor români. A debutat cu o relaţie cu Giani Kiriţă, proaspăt divorţat, a continuat cu o aventură cu Cristian Daminuţă, pentru a se opri, pentru o perioadă de ani buni, la Nicolae Mitea, cu care a fost la un pas de căsătorie.

Pe plan internaţional, cel mai cunoscut caz l-a avut ca protagonist pe căpitanul lui Chelsea, John Terry. Cunoscut pentru talentul său de cuceritor, acesta nu s-a sfiit să aibă o aventură cu Vanessa Perroncel, iubita unui fost coleg, atât la echipa de club cât şi la naţionala Angliei, Wayne Bridge. Vanessa şi Wayne aveau un copil împreună atunci când pe fir a intrat John Terry şi s-au despărţit după scandal.

Fostul internaţional german Michael Ballack, care a jucat ani buni şi la Chelsea, a fost acuzat în 2010 că a atras-o în patul său pe Daniella Aumann. Căsătorit, Ballack a împuşcat doi iepuri dintr-o lovitură: şi-a înşelat nevasta, cu care are trei copii, dar l-a fentat şi pe fostul coleg de vestiar de la Bayern München, Christian Lell, iubitul oficial al Daniellei.

Ryan Giggs (41 de ani), fostul mare fotbalist al lui Manchester United şi actual antrenor secund al echipei de pe Old Trafford, continuă să plătească pentru faptul că a făcut sex cu Natasha (32 de ani), fosta lui cumnată. Aventura amoroasă dintre Ryan Giggs şi fosta soţie a fratelui său, Rhodri, a fost dezvăluită de săptămânalul News of the World în vara anului 2011. Mai mult decât atât, în perioada cu pricina, Stacey, soţia lui Ryan, era însărcinată. Între timp, Rhodri a divorţat de Natasha, dar nu l-a iertat pe Ryan, fratele care i-a distrus căsnicia pentru că nu a rezistat tentanţiei de a face sex cu propria cumnată.

Cele mai recente cazuri sunt cele ale lui Rafael van der Vaart şi Thibaut Courtois. Van der Vaart s-a cuplat cu Sabia Boulahrouz, soţia colegului de la Hamburg şi de la naţionala Olandei, Khalid Boulahrouz. Van der Vaart a divorţai de soţia sa, Sylvie, considerată una dintre cele mai frumaose femei din Olanda. Thibaut Courtois i-a furat iubita, pe Caroline Lijnen, colegului de la echipa naţională, Kevin de Bruyne.