Scapă de mătreaţă cu banană şi miere! Încearcă masca asta naturală, simplă şi eficientă

Te confrunți cu mătreață? Dacă da, atunci îți vin în ajutor măștile de păr pe bază de ingrediente naturale, care sunt eficiente și pe care le pregătești în câteva minute.

07 apr. 2017, 11:36
Scapă de mătreaţă cu banană şi miere! Încearcă masca asta naturală, simplă şi eficientă

Mască de păr cu banană și miere

Banana este unul dintre cele mai nutritive fructe, iar prin substanțele pe care le conține, ajută la îndepărtarea eficientă a mătreții.

Ai nevoie de:
– 1 banană mare
– 1 lingură de miere

Mod de preparare și aplicare:

Descojește banana și pune într-un vas fructul, pe care-l pasezi cu furculița până devine pastă. Adaugă și mierea și amestecă cu o lingură. Pasta obținută o aplici pe părul uscat. Las-o să acționeze 20 de minute.
Clătește cu apă călduță.

Mască de păr cu avocado

Fructul exotiv nu este bun doar ca aperitiv, ci are nenumărate beneficii asupra sănătății părului. Elementele nutritive pe care le conține avocadoul hrănesc firele de păr de la rădăcină.

Ai nevoie de:
– 1 avocado copt
– 1 lingură de ulei de măsline
– 1 lingură de miere
– 1 ou

Mod de preparare și aplicare:

Pune într-un bol toate ingredientele și amestecă până obții o pastă. Aplic-o uniform pe păr de la rădăcină la vârfuri. Las-o să acționeze 20 de minute, după care clătește cu apă călduță.

Mască de păr cu aloe vera

Pe lângă beneficiile pe care le are în prevenirea diferitelor boli, gelul de aloe vera este ideal în redarea strălucirii părului și stimularea creșterii acestuia.

Ai nevoie de:
– 1 frunză de aloe vera
– 1 lingură de ulei esențial de migdale

Mod de preparare și aplicare:

Taie frunza de aloe vera pe mijoc și scoate cu o lingură gelul, pe care-l pui într-un bol. Amestecă-l cu uleiul esențial de migdale și aplică pasta obținută pe păr. Strânge-l în coc și acoperă-l cu o cască de duș. O lași să acționeze aproximativ 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, este recomandat să aplici aceste măști o dată pe săptămână. Așa vei menține mereu părul neted, sănătos și strălucitor. 

7 superstiţii legate de practicile de înfrumuseţare