Scapă de negi cu un SIMPLU ingredient, pe care îl găseşti chiar la tine în bucătărie

Negii sunt neplăcuți, uneori dureroși și reprezintă o excrescență a pielii. Se pot observa adesea în cazul persoanelor mai în vârstă, apărând adesa în zone unde țesutul a fost afectat în prealabil de ceva.

01 dec. 2015, 08:53
Scapă de negi cu un SIMPLU ingredient, pe care îl găseşti chiar la tine în bucătărie

Negii sunt, după cum explică medicii, tumori mici, benigne, scrie euforia.tv. Știința nu ne explică însă motivul apariției lor, punându-se accent pe genele din familie și pe obezitate.

Citeşte şi Metoda simplă care te scapă de negii inestetici

Pentru a scăpa în mod natural de aceste neplăceri, puteți încerca un tratament natural, cu un simplu ingredient. Aveți nevoie de oțet de mere. Acesta este considerat un remediu pentru numeroase afecțiuni, printre care și aceasta.

ATENȚIE! Nu trebuie să folosiți oțetul dacă negul se află în zona pleoapelor.

Curățați pielea în prealabil, dacă este posibil, chiar lăsați negul în apă timp de 15 minute sau țineți o compresă cu apă. Ștergeți zona cu prosopul. Folosind o dischetă demachiantă, înmuiați-o în oțet și scurgeți bine excesul de lichid. Puneți bucata de vată peste neg și asigurați-o cu un leucoplast.

Lăsați să acționeze timp de 15 minute și apoi clătiți. Repetați procedura de trei ori pe zi, timp de o săptămână. Negul se va închide la culoare, formând o crustă, apoi se va usca și va cădea.