Scapă de punctele negre cu ajutorul hârtiei igienice

Dacă te-ai săturat să mergi la salon pentru a scăpa de punctele negre, acum poți să scapi de ele la tine acasă cu doar două ingrediente pe care sigur le ai la îndemână.

08 mai 2017, 07:42
Scapă de punctele negre cu ajutorul hârtiei igienice

Consumul de albușul de ou este recunoscut pentru proprietățile sale de combatere a acnee. Are un conținut bogat de vitamine și minerale, printre care se regăsește și seleniul.

Poți apela la acest produs atât pentru uz întern cât și pentru uz extern, mai ales datorită proteinelor din compoziția sa care ajută la închiderea porilor,  protejând în același timp tenul de apariția bacteriilor care dezvoltându-se ar putea favoriza apariția acneei.

Aplicarea albușului de ou pe față este indicată dacă vrei să previi și să reduci ridurile.

Ridurile nu ocolesc pe nimeni

Din păcate vârsta nu iartă pe nimeni, la primul semn de îmbătrânire a pielii trebuie acționat instant. Chiar dacă este indicat să folosești măsuri de prevenție a ridurilor adoptând un stil de viață sănătos, cu o alimentație sănătoasă și cu orele necesare de somn, uneori natura nu ține cu noi și trebuie să o ajutăm ca la rândul ei să ne mențină tinerețea cât mai mult timp. Astfel că remediul pe bază de albuș de ou te poate ajuta în măsura în care te ții de acest tratament să îl practici periodic.

 Cum funcționează această metodă?

Scapă acum de punctele negre cu ajutorul albușului de ou astfel:

-ai nevoie de o pensulă, puțină hârtie igienică, un albuș de ou

Bate bine albușul cu un tel până obții o compoziție pufoasă.

Întinde apoi cu ajutorul pensulei albușul pe față mai ales pe nas, bărbie sau orice altă zona unde au apărut aceste puncte negre.

Peste porțiunile unde ai aplicat albușul de ou, pune hârtie igienică. Aplică apoi un alt strat de albuș și apoi lasă să se usuce și să se întărească.

După ce toată compoziția s-a întărât se apucă hârtia de la o margine și se trage spre cealaltă margine.

Poți folosi acest remediu în fiecare zi dar nu mai mult de o săptămână și vei observa astfel rezultatele vizibile ale acestui tratament.

Cu cât repeți mai des acest procedeu, cu atât mai curată va fi fața ta.

 

O dată îndepărtată această bandă facială care s-a format prin întărirea albușului de ou, poți să înmoi un disc demachiant în apă curată pe care ulterior să aplici 1-2 picături de ulei de arbore de ceai și să cureți fața de orice reziduu rămas de la albușul de ou.

În felul acesta fața ta va beneficia de proprietățile antibacteriene ale uleiului esențial de arbore de ceai.

 

Beneficiile utilizării arborelui de ceai pentru a-ți curăța fața

Cunoscut fiind și sub denumirea de melaleuca, este renumit mai ales pentru capacitatea sa de a vindeca rani, având  proprietăți antiseptice. Diversele studii medicale făcute pe seama lui au dovedit că are capacitatea de a distruge diverse bacterii, virusi și ciuperci. Practic acest ulei este unul de nelipsit din cabinetele medicilor naturiști.

Dar de ce să nu profiți și tu de minunatele sale efecte?

Este extrem de eficient în tratarea afecțiunilor precum:

-acnee

-infecții bacteriene, furunculi cauzați de infecția cu stafilococi

-varicelă

-infecții micotice, în special candida, micoză inghinală și ciuperca gedetului mare

-păduchi, cuticule moi și uscate, dureri , arsuri solare

-psoriazis

-halitoza (respirația urât mirositoare)

 

Află care sunt tratamentele naturiste pentru  păr și piele la care poți folosi oul AICI