Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu vor să îşi deschidă un restaurant împreună. Scărlătescu: „Eu m-aş ocupa de partea financiară”

Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu au planuri mari pentru viitor. Cei trei chefi se gândesc serios să deschidă împreună un restaurant.

22 iun. 2018, 15:19
Scărlătescu, Bontea şi Dumitrescu vor să îşi deschidă un restaurant împreună. Scărlătescu: „Eu m-aş ocupa de partea financiară”

„Au fost câteva discuții la început, cred că ar fi fost interesant. Dar în practică, trebuie să realizăm că suntem 3 bucătari cu 3 viziuni diferite și ar fi destul de complicat să facem un plan comun de asociere. Desigur, în afară de aspectul acesta, mai este și timpul o problemă. Pe lângă «Chefi la cuțite», fiecare dintre noi este implicat în proiecte personale, filmări și multe deplasări”, a mărturisit Florin Dumitrescu, potrivit libertatea.ro.

Cătălin Scărlătescu are însă planul făcut, dacă discuțiile vor avansa, iar chefii își vor găsi timp să se implice într-o afacere împreună. Pentru el diviziunea muncii e clară: „Dacă ne-am asocia… îmi pot imagina responsabilitățile fiecăruia! (râde) Eu m-aș ocupa de partea financiară, Bontea, de achiziții, iar Dumitrescu ar munci în bucătărie”, a spus Cătălin.

Echipa „Chefi la cuțite” numără pe degete zilele până la finală (marți, 25 iunie) și momentul în care se va afla care dintre cei trei chefi – Florin Dumitrescu, Sorin Bontea sau Cătălin Scărlătescu – e câștigătorul sezonului 5.

Citeşte şi Acesta este câştigătorul finalei Chefi la cuţite? Ce SECRET ascunde Chef Florin Dumitrescu