Scarlett Johansson, distinsă la gala ”amfAR” din New York pentru eforturile sale dedicate HIV-SIDA

Actrița Scarlett Johansson a fost invitată de onoare miercuri la gala ''amfAR'' din New York (organizația The Foundation for AIDS Research), unde a fost distinsă, împreună cu Donatella Versace, pentru contribuțiile lor la creșterea gradului de conștientizare asupra HIV/SIDA, scrie joi UPI.com.

09 feb. 2017, 19:13
Scarlett Johansson, distinsă la gala ”amfAR” din New York pentru eforturile sale dedicate HIV-SIDA

”Mulțumesc amfAR pentru această distincție. Mă simt foarte modestă față de cei prezenți dar și față de cei care nu sunt aici și care și-au dedicat viețile găsirii unui tratament pentru HIV/SIDA”, a spus vedeta în discursul de primire a distincției, conform E! News.

”Vreau să reamintesc de cei peste 37 de milioane de oameni din întreaga lume care încă trăiesc și se luptă cu HIV/SIDA și vreau să dedic acest premiu tuturor acelora care și-au pierdut viața dar și celor care au pierdut persoane dragi din cauza acestei maladii”, a adăugat actrița.

Revista Us Weekly relata în luna ianuarie că actrița s-a despărțit după doi ani de mariaj de Romain Dauriac, cu care are o fetiță, Rose, în vârstă de doi ani.

Cunoscută pentru rolul spioanei fatale Black Widow din universul Marvel, Scarlett Johansson își va relua rolul din franciza ”Avengers” în următorul film al seriei, ”Infinity War”.