Scena COMICĂ de dinaintea meciului ASTRA-FCSB. Toată lumea râde de asta VIDEO

Valeriu Răchită, fostul jucător al celor de la Steaua, s-a amuzat pe seama discursului motivațional ținut de Gabriel Enache înaintea meciului pe care FCSB l-a pierdut cu Astra Giurgiu, scor 0-2.

27 nov. 2017, 15:52
Scena COMICĂ de dinaintea meciului ASTRA-FCSB. Toată lumea râde de asta VIDEO

Gabriel Enache şi-a strâns coechipierii la centrul terenului înainte de meci.

„Băieți, ascultați-mă puțin! Nimic nu este întâmplător în viața asta! Să îmbrăcăm tricoul acestei echipe este un lucru foarte mare, nu e o coincidență! În seara asta trebuie să fim o echipă mare, mare! Unu, doi, trei, și: victorie! victorie! victorie!”, le-a transmis Gabrile Enache.

„Am văzut că s-au strâns băieții la mijlocul terenului și lupul alfa Pintilii râdea de un puișor care încerca să motiveze echipa pentru a câștiga contra Astrei. Zicea ceva de genul că nu e nimic întâmplător în viață că purtăm acest tricou. Eu îi spun că este întâmplător că mulți dintre acei băieți care erau la mijlocul terenului poartă acel tricou și se cred fotbaliști. Era caterincă, așa cum spun jucătorii, și, dacă ne uităm la Pintilii cum râde, chiar caterincă a fost! Cum era dacă ne gândeam noi, în perioada în care jucam, să îl punem pe Claudiu Răducanu să ne motiveze înainte de meci cu un eseu despre Nichita Stănescu”, a spus Valeriu Răchită.