Scenă de coşmar: Femeie aruncată sub autobuz de un bărbat care făcea jogging pe un pod FOTO şi VIDEO

Incidentul s-a produs pe un pod din Londra, pe care bărbatul făcea jogging. Când a ajuns în spatele femeii, el a împis-o cu furie spre carosabilul care despărea cele două sensuri chiar în momentul în care se apropia un autobuz. 

12 aug. 2017, 13:37

Prin modul brutal în care a împins-o, femeia a căzut şi a ajuns sub autobuz şi şi-a continuat drumul nestingherit. Incidentul s-a petrecut pe un pod din Londra, Putney Bridge.

Femeia de 33 de ani a avut mare noroc, pentru că şoferul autobuzului a reuşit să evite un groaznic accident în care ea ar fi putut muri călcată de roţile autobuzului. ea s-a ales doar cu câteva răni minore şi cu o sperietură de moarte ce i-a provocat un şoc, potrivit presei franceze.

Incidentul s-a produs în luna mai, însă abia acum au fost date publicităţii înregistrările video care descriu în imagini incidentul. Acestea au fost date publicităţii de către poliţiştii care au făcut cercetările. Astfel au reuşit să dea repede de misteriosul jogger care o împinsese pe tânără sub autobuz. El este Eric Bellquist şi licrează la o firmă de investiţii din Londra de mai bine de 10 ani.

El nu a fost încă acuzat pentru fapta sa, dar ancheta continuă.