Scenă de tot râsul. Un jandarm încearcă fără succes să se urce pe cal, la parada de 1 Decembrie VIDEO

Un jandarm a ajuns vedetă pe reţelele sociale după mai multe încercări nereuşite de a urca pe cal. S-a întâmplat de 1 Decembrie, cu ocazia paradei de Ziua Naţională a României.

02 dec. 2021, 09:53
Scenă de tot râsul. Un jandarm încearcă fără succes să se urce pe cal, la parada de 1 Decembrie VIDEO

Scenă de tot râsul la Parada de Ziua Naţională a României. Pe reţelele de socializare a fost postat şi distribuit masiv un video cu un jandarm care se chinuie în zadar să urce pe cal.

Pe imagini se vede cum jandarmul încearcă să urce pe cal, dar se dezechilibrează şi cade din şa pe partea cealată.

Bărbatul nu se lasă şi mai face o încercare, dar cade din nou. De această dată, calul se sperie şi era cât pe ce să-l calce pe călărețul nepriceput.

După ce filmarea a ajuns în spațiul public, Jandarmeria Capitalei a anunțat că angajatul care a căzut de pe cal va fi sancționat și va fi cercetat pentru atingerea onoarei şi demnităţii militare.

Jandarmeria Română a reacționat după filmarea de pe rețelele de socializare.

„Incidentul a avut loc în data de 1 decembrie, în zona Pieței Presei Libere.

Bărbatul în cauză este angajat al unității noastre. La intrarea în serviciu, acesta, împreună cu toți ceilalți colegi, au fost verificați de șeful nemijlocit, nefiind constatate situații care să împiedice executarea serviciului.

Pentru evitarea unor astfel de situații viitoare, a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară prealabilă, în vederea aplicării măsurilor legale ce se impun.

Jandarmeria Capitalei dezaprobă cu fermitate un astfel de comportament individual izolat, care aduce atingere onoarei şi demnităţii militare.

Ca de fiecare dată, instituția noastră se delimitează de orice formă de toleranță asupra încălcării legilor și a regulamentelor militare după care funcționează.

Reiterăm faptul că nu vom tolera nicio formă de abatere de la principiile solide pe care este clădită instituția noastră și vom comunica, în continuare, cu celeritate, concluziile verificărilor pe care le-am demarat.

Vă asigurăm că Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București își desfășoară activitatea în interesul cetățenilor, al comunității și în sprijinul instituțiilor statului, exclusiv pe baza și în executarea legii.”, a transmis Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București.

Acesta nu este primul incident de la parada de 1 Decembrie care stârneşte râsul. Parada de 1 decembrie de la Cluj a fost un dezastru anul acesta, după ce jandarmii s-au încurcat şi nu s-au putut sincroniza în timpul defilării.

După apariţia imaginilor, Jandarmeria Română îşi cere scuze public şi anunţă că va face verificări supra modului de selecție și de antrenament al militarilor care au făcut parte din acest pluton de defilare.

Citeşte şi Paradă cu 1.500 de militari de Ziua Naţională. România sărbătoreşte în pandemie 103 ani de la Marea Unire

„Ziua Națională este un moment important pe care-l tratăm cu seriozitate și solemnitatea cuvenită, iar astfel de momente, care denotă lipsa de pregătire, sunt de neacceptat”, anunță Jandarmeria.

Citeşte şi: Accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Ce a făcut şoferul după ce autospeciala a ajuns în şanţ


loading...
Partenerii noștri