SCENARIU APOCALIPTIC. Care este legătura dintre inundaţii, cutremure şi eclipsele de soare şi lună

Început de an cu dezastre în România. Inundaţiile fac deja ravagii în sudul ţării, iar meteorologii anunţă că vremea va trece de la o extremă la alta, iar anul acesta vom fi afectaţi şi de secetă. De parcă n-ar fi de ajuns, specialiştii spun că trebuie să ne aşteptăm la un cutremur mare cu o magnitudine de 7 grade, în condiţiile până acum s-au produs 80 de seisme. Astrologii văd o legătură între toate aceste dezastre şi eclipsele de soare şi de lună, potrivit România TV.

21 apr. 2014, 10:33
SCENARIU APOCALIPTIC. Care este legătura dintre inundaţii, cutremure şi eclipsele de soare şi lună

Începutul de an a venit cu ninsori masive, în special în Bărăgan şi în Moldova. A fost pentru prima dată când meteorologii au emis cod roşu de vreme rea pe timp de iarnă. Primăvara a adus şi ea mari probleme.

Locuitorii din sudul ţării sunt loviţi acum de inundaţii. Prognoza nu este optimistă nici de acum încolo, meteorologii avertizează că vin ploi torenţiale şi furtuni. La vară, vremea întoarce iar foaia şi vom avea atât secetă, cât şi vijelii puternice.

Ne vom confrunta, pe măsura creşterii temperaturii globale cu 2 grade, cu intensificarea valurilor de căldură şi creşterea duratei şi frecventei acesteia. În aceste condiţii, vom avea perioade de secetă prelungită şi accentuată„, a explicat meteorologul Silviu Grigore.

De parcă n-ar fi de ajuns, românii trăiesc cu teama unui cutremur care ar produce pagube mari şi chiar pierderi de vieţi omeneşti. De la începutul anului, 80 de seisme s-au produs în ţara noastră, iar specialiştii se aşteaptă la un cutremur mare. „Acest cutremur mare poate să fie la limita de 7 ca magnitudine. Au fost destule cutremure mari de peste 4. Nu putem spune că putem sta liniştiţi cu aceste cutremure. Nu este cu adevărat o descărcare a energiei acumulate„, a explicat directorul INFP, Mircea Radulian.

Surprinzător este că şi înainte de cutremurul din 1977 au avut loc schimbări ale vremii de la o zi la alta, exact aşa cum se întâmplă anul acesta.

Astrologii susţin că există o legătură între dezastrele produse de vremea extremă, zecile de cutremure şi eclipsele de lună şi de soare ce au loc în această perioadă. „Eclipsa de lună predispune la pierderi, accidente, cutremure. Eclipsele nu fac decât să ducă toată puterea informaţională la puterea a doua şi a treia„, a declarat astrologul Mariana Cojocaru.

CITEŞTE ŞI: Eclipsa totală de Lună: Imagini spectaculoase cu „Luna sângerie”

Prima eclipsă de lună a avut loc pe 15 aprilie, iar peste o săptămână urmează o eclipsă de soare. Următoarele „luni însângerate”, aşa cum li se spune, vor avea loc pe 8 octombrie anul acesta şi pe 4 aprilie şi 28 septembrie 2015. Toate vor putea fi văzute doar din SUA.