SCENARIU MAFIOT. Om de afaceri, UCIS şi INCENDIAT în propriul club VIDEO

Un patron de club din Centrul Vechi al Capitalei a fost ucis şi incendiat de partenerul său de afaceri. Nicu Stanciu a fost ucis în bătaie, apoi ucigaşul a târât victima în club, a îngropat-o în moloz şi a dat foc barului. S-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. Potrivit România TV, cei doi oameni de afaceri s-au certat din cauza unei sume mari de bani pe care agresorul o datora victimei. Ucigaşul a fost dus de poliţie la reconstituire şi a povestit cum s-a întamplat. 

04 iul. 2014, 11:18

La mijlocul lunii iunie, un club din Centrul Vechi al Capitalei a luat foc. Pompierii s-au luptat ore în şir să stingă flăcările. Nimeni nu şi-a imaginat însă că incendiul ascundea de fapt, o crimă. 

 

Cu ocazia cercetării la faţa locului, în imobilul ars de pe strada Gabroveni a fost descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat. Cadavrul a fost identificat ca aparţinând lui Nicu Stanciu, a cărui dispariţie fusese anunţată de familie imediat după incendiu. 

Poliţia spune că e vorba de o reglare de conturi. Anchetatorii susţin că patronul a fost ucis de partenerul lui de afaceri, care îi datora bani. Potrivit legiştilor, bărbatul a fost lovit cu un corp dur în cap, apoi dus în imobilul pe care îl deţinea şi incendiat. Cadavrul „este în stare de carbonizare cvasicompletă şi fragmente restante de ţesuturi şi viscere în stare de putrefacţie”. De asemenea, medicii legişti au stabilit că „pe un fragment osos de la nivelul extremităţii cefalice s-a constatat prezenţa unei fracturi cu înfundare care a putut fi produsă prin lovire cu corp dur”.

Partenerul de afaceri al patronului găsit mort a fost reţinut. Ulterior, a fost adus la imobilul incendiat pentru reconstituirea presupusei crime.

„Coroborând toate informaţiile administrate în cauză, la data de 3 iulie a fost începută urmărirea penală faţă de un bărbat de 43 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor, constând în aceea că în data de 13 iunie, în timp ce se afla în imobilul ce deserveşte o terasă din Centrul Istoric al Capitalei, în urma unei discuţii în contradictoriu legată de bani, acesta s-ar fi enervat şi ar fi lovit victima, un bărbat de 46 de ani, în mod repetat, cu un obiect dur, în zona capului”, informează poliţia.

INCENDIU violent în Centrul vechi al Bucureştiului FOTO