Scenariu ŞOC în LIGA I: Steaua, campioană la MASA VERDE

Scenariu halucinant pentru finalul de sezon al Ligii I. S-a lansat zvonul că Oţelul Galaţi se va retrage din campionat, caz în care, conform regulamentului, rezultatele din tur rămân valabile, iar rezultatele din retur ar fi omologate cu 0-3 la "masa verde". Steaua ar fi marea beneficiară a mutării, pentru că a pierdut cu Oţelul pe Arena Naţională (1-2). Roş-albaştrii ar recupera astfel trei puncte cu care a trece peste ASA în clasament!

12 mai 2015, 10:46
Scenariu ŞOC în LIGA I: Steaua, campioană la MASA VERDE

O astfel de variantă a fost vehiculată şi în sezonul 2010-2011, când s-a dus o luptă de culise pentru Unirea Urziceni. Conducătorii de cluburi au recunoscut ulterior că Steaua, Vaslui şi Timişoara, care pierduseră meciurile din tur cu Urziceni, încercau să obţină retragerea echipei din competiţie, pentru a se anula rezultatele şi recupera astfel puncte preţioase în duelul cu Oţelul, care câştigase cu echipa lui DUmitru Bucşaru. Tentativa a eşuat.

„E o prostie majoră! Nu ne compromitem! Oamenii care pornesc astfel de zvonuri nu au ce face. Noi am retrogradat, dar vom onora competiţia. Vom lăsa accesul liber la cele două meciuri rămase acasă”, a spus administratorul special al Oţelului, Vlad Răpişcă, pentru Pro Sport.