Scenariu-surpriză anunțat de presa occidentală, în cazul lui Donald Trump. Ce s-ar putea întâmpla în cazul arestării fostului președinte

Donald Trump ar putea fi arestat pentru o presupusă agresiune pe care ar fi comis-o în urmă cu 17 ani. Fostul președinte al SUA a tras semnalul de alarmă. 

22 mart. 2023, 16:11
Scenariu-surpriză anunțat de presa occidentală, în cazul lui Donald Trump. Ce s-ar putea întâmpla în cazul arestării fostului președinte

Jurnaliștii de la Fox News au avertizat încă din weekend că Donald Trump ar putea fi arestat, în contextul scandalului cu starleta porno Stormy Daniels.

„Scurgeri ilegale de la biroul procurorului districtual din Manhattan, corupt şi extrem de politizat, indică faptul că, fără să poată fi dovedită vreo infracţiune, principalul candidat republican, puternic detașat (în alegerile primare – n.r.), şi fost preşedinte al Statelor Unite ale Americii va fi arestat marţi”, au transmis cei de la Fox News.

Conform unor surse contactate de presa din SUA, de arestarea lui Donald Trump ar urma să se ocupe mai multe agenții guvernamentale, printre care și Secret Service, organizația care-i păzește pe foștii președinți.

 

Continuă scandalul dintre Donald Trump și Stormy Daniels, după 17 ani

 

În replică, sursele The Guardian au transmis că fostul președinte al SUA și-ar dori să fie încătușat atunci când își va face apariția în instanță, pentru a sfida adversarii politici și pentru a câștiga capital electoral.

Săptămâna trecută, Donald Trump a susținut un discurs foarte dur la adresa adversarilor politici.

„(…) Acești globaliști vor să risipească toată vigoarea, tot sângele și toate bogățiile Americii, să vâneze monștri și fantome în străinătate – distrăgându-ne atenția de la ravagiile pe care le fac aici la noi. Aceste forțe produc mai multe pagube Americii decât ar fi visat vreodată Rusia și China.

Înlăturarea sistemului bolnav și corupt este sarcina uriașă care îi revine următorului președinte. Și sunt singurul care o poate face. Sunt singurul care poate duce la bun sfârșit această sarcină. Și știu exact ce trebuie făcut”, a mai comentat Trump.