Scene ca la Revoluţie. Sute de oameni S-AU CĂLCAT ÎN PICIOARE să-l vadă pe Ion Iliescu VIDEO

Sute de oameni s-au îmbulzit ca să obţină o carte gratuită cu autograf de la Ion Iliescu. S-a întâmplat în cartierul Ferentari din capitală, iar ofiţerii SPP care îl păzeau pe Iliescu au trebuit să ia urgent măsuri sporite de securitate.

26 sept. 2015, 09:55

Peste 300 de persoane au dat năvală, vineri seară, la Clubul Pensionarilor PSD, din cartierul bucureştean Ferentari, pentru a primi gratuit o carte cu autograf de la Ion Iliescu. La final, unii au plecat cu „Destinul unui om de stânga” la subraţ, alţii s-au întors la casele lor cu mâna goală şi cu o frustrare în plus: „Alege-s-ar prafu’! L-am votat o viaţă întreagă şi nu ne-a dat nimic?”.

Potrivit adevarul.ro, la 85 de ani, Ion Iliescu a acceptat să-l susţină pe deputatul PSD Cristian Rizea în cursa pentru primăria Sectorului 5 (alegerile vor avea loc în vara anului viitor). La schimb, Rizea a achiziţionat 300 de exemplare din cea mai recentă carte semnată de Ion Iliescu, „Destinul unui om de stânga”, cu scopul de a le împărţi gratuit pensionarilor din Sectorul 5. Pentru ca toată lumea să fie mulţumită, Rizea l-a invitat pe Iliescu la o sesiune de autografe în incinta noului club al pensionarilor PSD-işti din Sectorul 5, pe Calea Ferentari, numărul 72.