Scene cutremurătoare la căpătâiul băiatului care s-a sinucis la orfelinat VIDEO

Scene cutremurătoare la Craiova, unde trupul băiatului din orfelinat care s-a sinucis săptămâna trecută a fost ridicat de la morgă. Asistenta maternală care l-a crescut timp de doi ani a leşinat când a văzut sicriul. Părinţii naturali ai copilului s-au hotărât să vină în ţară ca să îl înmormânteze, informează România TV.

09 dec. 2015, 15:17
Scene cutremurătoare la căpătâiul băiatului care s-a sinucis la orfelinat VIDEO

Trupul neînsufleţit al lui Nicu a fost adus acasă, acolo unde s-a născut, dar nu a stat niciodată. Părinţii lui naturali au venit din Spania şi l-au luat pe băiat de la morgă. Acolo au venit şi două femei, care, de-a lungul timpului, l-au crescut pe băiatul de 19 ani. Una dintre ele s-a prăbuşit de durere.

Nicu a fost abandonat de părinţi la naştere şi de atunci a fost purtat de la un asistent maternal la altul, până a ajuns în casa socială din Craiova. A ţinut însă legătura atât cu femeile care l-au crescut, cât şi cu familia care l-a părăsit.

Băiatul s-a sinucis sâmbătă, la patru zile după ce prietena lui cea mai bună Cristina, în vârstă de 14 ani, şi-a luat viaţa. Copiii împărţeau aceeaşi durere: au fost abandonaţi în grija statului la scurt timp după ce s-au născut.

Părinţii naturali îl vor înmormânta pe Nicu joi. Cheltuielile vor fi suportate atât de ei, cât şi de stat. După dubla tragedie, Corpul de Control al Autorităţii pentru Protecţia Copilului a venit la Craiova şi face o anchetă.

Citeşte şi