Scene de amor filmate în tren. Doi tineri surprinşi de controlor în timp ce îşi făceau de cap. A urmat dezastrul

Amorul în public e din ce în ce mai des întâlnit, iar oamenii sunt surprinși în tot mai multe locuri lăsând inhibițiile de-o parte și oferind trecătorilor spectacole în aer liber sau în diverse locuri ușor accesibile.

27 iun. 2019, 09:16
Scene de amor filmate în tren. Doi tineri surprinşi de controlor în timp ce îşi făceau de cap. A urmat dezastrul

Un astfel de episod a avut loc zilele trecute în Australia, iar urmările au fost destul de grave pentru unul dintre protagoniști, scrie a1.ro.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a primit o ofertă de nerefuzat din partea unei tinere domnișoare pe care a întâlnit-o în tren. Aceasta i-a transmis în mod direct că este dispusă să-i devină parteneră de sex în mijlocul de transport în care se aflau cei doi.

Citeşte şi Scene de amor filmate în tren

Fără să negocieze prea mult, cei doi au trecut la treabă, numai că lucrurile s-au complicat definitiv după ce au fost surprinși de către controlorul trenului. Acesta a intrat în compartimentul în care se aflau cei doi tineri, însă nu i-a deranjat chiar în vâltoarea momentului. La prima stație, o echipă de poliție a urcat în tren și i-a invitat pe cei doi să coboare.

Bărbatul a crezut că se poate apăra spunând că „nașul” a avut vedenii. Din păcate pentru el, totul a fost filmat de camerele de supraveghere montate în toate vagoanele. Așa că omul a ajuns în fața judecătorilor. Mai mult, bărbatul este căsătorit și tatăl a trei copii, iar familia sa a aflat de aventură.

Judecătorul a decis să-i amendeze pe cei doi pentru expunere indecentă în public cu suma de 700 de dolari australieni, ceea ce înseamnă aproximativ 2040 de lei românești.