Scene de COŞMAR la Buzău. Un jucător şi părinţii săi, bătuţi cu bestialitate pe terenul de fotbal VIDEO

Părinţii unui fotbalist în vârstă de 16 ani, de la Gloria Buzău, au fost bătuţi şi călcaţi în piciore de advesarii fiului lor, chiar pe terenul de joc. Oamenii intraseră pe gazon ca să-şi apere fiul, care avea un conflict cu un jucător pe care-l faultase.

14 mart. 2014, 09:44
Scene de COŞMAR la Buzău. Un jucător şi părinţii săi, bătuţi cu bestialitate pe terenul de fotbal VIDEO

Scene incredibile la meciul Gloria II Buzău – Avântul Zărneşti, din Superliga Judeţenă de fotbal. Pe finalul partidei, Bogdan Bălan (16 ani), de la Gloria, a avut o intervenţie dură asupra lui Alin Rădulescu, nepotul patronului de la Avântul, moment care a declanşat o adevărată nebunie. Cel faultat, Alin Rădulescu a la bătaie, lovindu-l pe juniorul Gloriei.

Atunci, părinţii lui Bogdan au intrat în teren, pentru a-şi proteja fiul, dar cum au păşit pe suprafaţa de joc, Bălan senior a fost trântit la pământ de Alin Rădulescu, fiind apoi lovit cu bestialitate, cu pumnii şi picioarele de rezervele Avântului, lovituri în urma cărora acesta şi-a pierdut cunoştiinţa. De asemenea, mama lui Bogdan Bălan a fost trântită la pământ şi lovită, de fotbaliştii echipei din Zărneşti.

Vezi şi BĂTAIE GENERALĂ între suporteri la un meci din Liga a II-a. Imagini INCREDIBILE

Nicolae Anton, tehnicianul buzoienilor, este revoltat de atitudinea şi comportamentul jucătorilor de la Zărneşti: „Din ’68 fac meseria asta, care m-a purtat peste tot în ţară. Nu am văzut aşa ceva nicăieri, nu am mai auzit de aşa ceva şi nu aş fi crezut căeste posibil. Nu pot să cred nici acum tot ceea ce am văzut. Jucătorii mei au ­do­minat partida şi probabil acest lucru i-a iritat pe adversarii noştri. Nu este posibil să calci efectiv în picioare doi oameni!

Părinţii jucătorului au fost bătuţi cu bestialitate de nişte barbari care nu au ce căuta în fotbal. Nu pot spune cu exactitate cine a dat, pentru că erau foarte mulţi în jurul celor doi. Se formase un meleu din care abia îi vedeai. După mine ar trebui cel puţin excluşi din campionat. Copiii mei sunt traumatizaţi, au rămas afectaţi după asemenea scene care s-au desfăşurat sub privirile lor„, a declarat antrenorul Gloriei II, Nicolae Anton, pentru opiniabuzau.ro.