Scene de groază cu Carmen de la Sălciua în pădure! Imaginile au fost văzute de peste 1 milion de oameni! Ce i s-a întâmplat artistei!

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp s-au împăcat și au filmat un nou videoclip împreună, pe care l-au lanasat şi care, în numai două zile, a adunat peste un milion de vizualizări.

27 oct. 2019, 07:22

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au divorțat cu mare scandal, dar l-a scurt timp interpreții au anunţat că s-au împăcat. 

Şi cum formează din nou un cuplu, cei doi artişti le-au pregătit o surpriză uriașă fanilor, şi anume au filmat împreună un videoclip, care a fost lansat pe piaţă în urmă cu două zile.

Melodia „Hai să nu ne rătăcim” este interpretată de Culiţă Step, dar în videoclipul care a adunat peste un milion de vizualizări apare şi Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Salciua şi Culiţă Sterp s-au împăcat. Fotografii cu cei doi îndrăgostiţi FOTO

În urmă cu puţin timp, Culiță Sterp a anunţat pe Facebook că filmează un nou videoclip alături de Carmen.

„S-a rătăcit cineva aici în pădure și eu trebuie să mă duc să o salvez. O să aflați în curând despre ce e vorba, pentru că filmăm cel mai nou clip astăzi. Melodia se numește Hai să nu ne rătăcim„, a anuțat apoi Culiță Sterp, în timp ce se afla în pădurea din Poiana Brașov.