Scene de groază în Dâmboviţa, familie atacată de interlopi. Un tânăr care ţinea în braţe un bebeluş, lovit cu ranga în cap

O familie din Titu a fost atacată în plină stradă de un clan de interlopi. Scandalul a pornit de la o ceartă între doi minori. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost lovit în cap cu o rangă. Victima a fost atacată în timp ce ţinea în braţe un bebeluş de trei luni. Mai multe persoane au fost duse la audieri în urma scandalului monstru.

20 iul. 2016, 06:04
Scene de groază în Dâmboviţa, familie atacată de interlopi. Un tânăr care ţinea în braţe un bebeluş, lovit cu ranga în cap

Un scandal monstruos a izbucnit de la o ceartă dintre un minor de 13 ani şi unul de 8 ani din clanul interlopilor. Atacatorii au spart geamurile unui bloc şi l-au lovit cu ranga în cap pe un tânăr de 29 de ani care ţinea în braţe un bebeluş de trei luni. Soţia bărbatului şi fratele ei se tem de interlopi şi spun că le este frică să mai iasă din casă. Ei susţin că interlopii le-au cerit taxă de protecţie.

„Vor bani. Au venit să ia taxă de protecţie. De unde să le dau? Toată şleapca a venit. Au dat cu ce au nimerit. Copiii sunt traumatizaţi”, spune cumnatul victimei, potrivit adevarul.ro.

Victima a fost transportată la spitalul Elias şi se află în stare foarte gravă. Mai multe persoane au fost duse la audieri.

În urmă cu un an, alte două grupări de interlopi s-au bătut cu săbiile în oraşul Titu. Atunci doi bărbaţi şi două femei au ajuns la spital cu fracturi şi plăgi înjunghiate. Interlopii s-au alergat cu săbiile în sediul poliţiei şi au răsturnat autospecialele de poliţie.

„Ne-au lovit ţiganii. Stăteam pe bancă cu copiii şi ne-au luat la bătaie ţiganii. Au dat cu ranga în cap. Soţul meu a sărit ca să nu dea într-un bebeluş de trei luni de zile. Ne e frică să mai ieşim afară din casă”, a declarat soţia victimei.

Citeşte şi: Fratele lui Şerban Huidu, ameninţat cu pistolul şi BĂTUT de INTERLOPI. „Trăiesc în teroare!”