Scene de groază la Braşov. Un tânăr de 16 ani a ucis o persoană şi a rănit alta

Un tânăr de 22 de ani a fost înjunghiat mortal de un alt tânăr, în vârstă de 16 ani. De asemenea, în aletrcaţie a fost rănită şi o altă persoană.

07 ian. 2020, 12:53
Scene de groază la Braşov. Un tânăr de 16 ani a ucis o persoană şi a rănit alta

Crima s-a produs pe fondul consumului de alcool. „La data de 06.01.2020, în jurul orelor 03:00, pe fondul unui conflict spontan ce a avut loc într-un imobil dezafectat din Mun. Braşov, zona Colonia Metrom, inculpatul minor B.M.B. în vârstă de 16 ani a înjunghiat-o de mai multe ori cu un cuţit în zona pieptului pe victima A.M. în vârstă de 22 de ani, victima suferind leziuni traumatice incompatibile cu viaţa, decedând în jurul orelor 05:00. Tot cu aceeaşi ocazie, inculpatul minor i-a aplicat o lovitură cu cuţitul în zona feţei persoanei vătămate majore F.L.A, aceasta suferind leziuni ce nu au necesitat spitalizarea„, se arată într-un comunicat al IPJ Braşov.

Tânărul de 16 ani a fost reținut de procurori, pentru omor și lovire și alte violențe. Victima care a supreviețuit atacului este și ea acuzată de lovire și alte violențe„, a declarat Vlad Teodorescu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.