Scene de GROAZĂ la Vaslui. O mamă şi fiul ei au fost MUTILAŢI de un câine, la o pomană

Întâmplare groaznică sub ochii a zeci de oameni, într-o comună din Vaslui. Un băiat de 13 ani şi mama lui au fost mutilaţi de un câine, la o pomană. Potrivit România TV, femeia şi copilul au ajuns de urgenţă la spital, au fost operaţi, dar mai au nevoie şi de alte intervenţii chirurgicale.

15 iul. 2014, 06:02
Scene de GROAZĂ la Vaslui. O mamă şi fiul ei au fost MUTILAŢI de un câine, la o pomană

O întâmplare şocantă s-a petrecut zilele trecute în comuna Vinderei, din judeţul Vaslui, unde o femeie în vârstă de 50 de ani şi fiul ei, de 13 ani, au fost sfâşiaţi de câinele unei rude.

Cei doi au mers la o pomană, în curtea unei rude, şi potrvit vrn.ro, la sfârşitul mesei băiatul a vrut să meargă la toaleta din spatele casei. Pe drum a fost atacat de câinele familiei respective, lăsat liber, şi cu greu copilul a fost scos din colţii animalului de către proprietar, care a alergat imediat când a auzit strigătele de ajutor.

Peste puţin timp şi femeia a avut nevoie să meargă la toaletă. Câinele s-a năpustit asupra ei, provocându-i mai multe leziuni grave pe diferite zone de pe corp.

Leziunile suferite sunt destul de grave. Mama are multiple muşcături şi o fractură cu deplasare de metacarpian, iar copilul are o plagă serioasă în zona antebraţului.

Citeşte şi IMAGINI ŞOCANTE. Un nou SCANDAL între iubitorii de animale şi hingherii ASPA VIDEO