Scene din filme pentru adulţi cu Roxana de la Puterea Dragostei! I-au poruncit să stea în genunchi şi să facă asta!

Roxana este, fără doar şi poate, una dintre cele mai controversate concurente din show-ul matrimonial difuzat pe Kanal D, "Puterea dragostei".

07 nov. 2019, 16:51
Scene din filme pentru adulţi cu Roxana de la Puterea Dragostei! I-au poruncit să stea în genunchi şi să facă asta!

Roxana de la „Puterea Dragostei” a apărut în emisiunea „Roata Norocului”, prezentată de Bursucu, unde a fost provocată  să bea apă dintr-un castron pentru câini. Roxana s-a pus în patru labe, Bursucu a prins-o de păr, iar focoasa brunetă a început să soarbă apa. Imaginile, cu siguranţă, au stârnit imaginaţia bărbaţilor.

De altfel, Roxana a avut un trecut tumultos. Ea a povestit că în urmă cu câtiva ani au apărut poze în care a fost surprinsă în ipostaze indecente.

”S-a întâmplat că, în urmă cu câțiva ani, Roxana a făcut o chestie pe care o fac foarte multe fete și… mulți băieți. Au apărut niște poze (cu Roxana, n. red.) mai puțin decente, +18… Eu vreau să vă spun ceva! Măcar dacă făceam bani… Și nu am făcut… Să nu faceți asta, pentru că este o prostie. Nici nu știam ce trebuie să fac… Și vreau să vă mai spunc eva! Să învățați din greșelile voastre și să nu le repetați. Și, mai ales, să aveți grijă ce faceți în prezent, pentru că poate o să vă dăuneze în viitor. Sincer! Nu îmi pare rău cu ceea ce am făcut, ideea e că este bine că am făcut-o, că am făcut o greșeală, ca să pot învăța pe viitor, să nu o mai repet. (…) Asta e, fiecare avem câte ceva în trecut…”, a explicat Roxana de la ”Puterea Dragostei”.