Scene dintr-un film pentru adulţi, difuzate în plină zi pe un panou publicitar

Anchetă în capitala Indoneziei după ce, timp de câteva minute, pe un panoul publicitar din Jakarta au fost difuzate secvențe dintr-un film porno japonez, informează bfmtv.com. Persoana care a pus totul la cale riscă o pedeapsă cu închisoarea.

04 oct. 2016, 10:18
Scene dintr-un film pentru adulţi, difuzate în plină zi pe un panou publicitar

Totul s-a întâmplat în plină zi, în jurul orei locale 14.45, într-o zonă aglomerată din oraș. Brusc, în locul reclamelor, pe panoul publicitar au apărut scene dintr-un film pentru adulți.

Potrivit presei locale, traficul a fost îngreunat în momentul în care pe panou au rulat imaginile deocheate care nu au fost întrerupte decât după ce a fost tăiat curentul care alimenta panoul de 23 de metri pătrați.

Un reprezentant al minicipalității a catalogat incidentul drept unul grav, o anchetă fiind deschis în acest caz.

Managerul companiei care administrează panoul cu pricina a declarat că totul s-a întâmplat după ce un hacker a preluat controlul asupra sistemului informatic. De altfel, polițiștii au confiscat mai multe calculatoare de la sediul firmei.

Dacă va fi prins, cel care este responsabil pentru această situație riscă să primească o pedeapsă de până la 12 ani de închisoare, precum și o amendă de 77.000 de dolari.