Scene DRAMATICE cu fiul cel mic al lui Gică Popescu la ÎNCHISOARE: „Nenea, îl vreau pe tati acasă”

Gică Popescu a fost condamnat la peste trei ani de închisoare cu executare, iar viaţa fostului căpitan al naţionalei României şi al Barcelonei a devenit un calvar. Atît pentru sine, cît şi pentru familia sa.

15 apr. 2015, 09:27
Scene DRAMATICE cu fiul cel mic al lui Gică Popescu la ÎNCHISOARE: „Nenea, îl vreau pe tati acasă”

De la arestarea tatălui lor, pînă la moartea bunicului, evenimentele se succed cu viteză agonizantă în viaţa copiilor lui Gică Popescu, fiul cel mic, Nicolas, ajungînd la psihiatru pentru a-şi regăsi echilibrul emoţional, scrie fanatik.ro. Un coşmar din care Gică Popescu îşi va „reveni”, în cel mai fericit caz, la sfîrşitul lui 2015, cînd ar putea fi eliberat. Un coşmar care însă va avea efecte ireversibile. 

Citeşte şi Gică Popescu, LIBER de Paşte

Nicolas nu s-a împăcat nici un moment cu ideea de a nu-şi vedea tatăl o perioadă lungă de timp şi a cerut familiei, la nici o lună de la încarcerarea lui Gică Popescu, să meargă la închisoare: „Vreau la tati! Duceţi-mă la el, unde e!” Iar puştiul, în ciuda opoziţiei familiei, a fost dus de către bunicul său din partea mamei, la Penitenciar. Dialogul de final al vizitei a fost însă sfîşietor, spun apropiaţii familiei: „Nicolas a văzut un gardian şi s-a dus la el să îi spună, în lacrimi -Nenea, îl iau pe tati acasă! -:Lui Gică nu-i venea să creadă că trăieşte o asemenea dramă. Puştiul a plîns şi a refuzat apoi să mănînce toată ziua!” 

Continuarea articolului aici