Scene halucinante filmate în trafic. Un bărbat este fugărit cu wola de amantul fostei soţii VIDEO

Scandal de pomină pe drumul care leagă Iaşiul de Tomeşti. Un bărbat nervos peste măsură a ieşit în plină stradă cu o wola şi "l-a fugărit" pe amantul fostei sale soţii. Scandalurile dintre cei doi sunt de notorietate. Anul trecut, unul dintre bărbaţi a fost acuzat că a tras şapte focuri de armă, de faţă cu un copil minor.

10 mai 2014, 09:50
Scene halucinante filmate în trafic. Un bărbat este fugărit cu wola de amantul fostei soţii VIDEO

„Pe data 29.04.2014, in jurul orei 14.30, ma indreptam la volanul autoturismului personal catre Tomesti. La trecerea la nivel cu calea ferata de la intrarea in Tomesti era bariera pusa si era un rand de vreo 20 de masini. M-am nimerit cu masina fix in fata depozitului lui Mihai Chirtea, amantul fostei sotii. Acesta, cand m-a vazut, si-a iesit din minti si a inceput sa arunce cu pietre in masina. Am iesit si i-am zis sa inceteze si el atunci a iesit cu o wola in plina strada si m-a fugarit. Am alergat de mai multe ori in jurul masinii si el fugea dupa mine. Scenele au fost surprinse de un alt participant la trafic, totul este filmat”, sustine Vasile Bordeianu, potrivit bzi.ro.

 

Citeşte şi SCANDAL IMENS. Un celebru fotbalist riscă PUŞCĂRIA după ce ŞI-A BĂTUT NEVASTA

Acesta mai spune ca a suferit lovituri in zona capului, intrucat a incercat sa intre rapid in masina si sa plece de la fata locului si, din greseala, s-a lovit cu capul de autoturism. Scenele inregistrate de un alt partipant la trafic sunt de-a dreptul hilare. Barbatul care se afla, insa, la volanul wolei, neaga incidentul. „Eu ma intorceam de la treaba si voiam sa intru in curtea societatii mele, am inconjurat masina pentru ca trebuia sa imi fac loc sa intru in curte. Acel individ este un vagabond, un interlop, se ocupa cu prostitutia, ma hartuieste in fiecare zi”, spune, in schimb, Mihai Chirtea.

Citeşte şi Accident cu iz de telenovelă, în Capitală: Un bărbat a dat cu maşina peste soţia sa din cauza amantei VIDEO