Scene halucinante la Sibiu. Un bărbat a scos pistolul pe o stradă după ce a fost claxonat – VIDEO

Un șofer a fost extrem de deranjat şi a apelat la un gest extrem după ce a fost claxonat. Bărbatul din Sibiu a scos pistolul în trafic, pe o stradă, în plină zi.

28 iul. 2021, 09:40
Scene halucinante la Sibiu. Un bărbat a scos pistolul pe o stradă după ce a fost claxonat – VIDEO

Scene halucinante la Sibiu. Imaginile șocante au fost surprinse pe camera de bord a celui amenințat. Poliția a fost alertată, însă a refuzat să trimită un echipaj la locul incidentului.

Scene halucinante la Sibiu. Un bărbat a scos pistolul pe o stradă după ce a fost claxonat

Un sibian a fost amenințat cu un pistol în trafic, după ce a claxonat un șofer care nu și-a păstrat banda de mers. Întâmplarea a avut loc marți după amiază, după cum povestește șoferul agresat.

„Urcam pe strada Alba Iulia. Un conducător auto nu și- a păstrat banda de mers, l-am claxonat, a venit după mine în trombă, a pus frână, a blocat strada și a scos pistolul  la mine. Am sunat la poliție, poliția a spus că nu are ce să îi facă pentru că trebuie să merg să depun plângere în scris. M-am dus după el, le-am spus să  trimită un echipaj și mi-au zis că nu se poate. Le-am spus că este imposibil așa ceva, că sunt în centrul Sibiului, bărbatul a oprit pe  Strada Faurului, la numărul 1”, spune șoferul amenințat pentru presa locală.

De altfel, în urmă cu doar două săptămâni, un şofer care conducea un BMW în Sibiu a fost bătut de doi bărbaţi, la un semafor din oraş, până s-a făcut verde. Toată scena violentă a fost filmată de un martor cu telefonul mobil.

Şoferul cu BMW s-ar fi şicanat în trafic cu un alt autoturism, iar în momentul în care a ajuns la un semafor de pe strada Lungă din Sibiu, bărbatul a fost atacat de doi bărbaţi aflaţi în cealaltă maşină. Două femei, aflate în aceeaşi maşină cu agresorii, au încercat să îi oprească pe aceştia.

Surprinzător este faptul că, în momentul în care semaforul s-a făcut verde, bătaia s-a încheiat şi fiecare dintre cei implicaţi s-a urcat în maşină şi au plecat mai departe, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Nu părea sau nu am observat eu ca înainte de această întâmplare să se fi șicanat în trafic. Pur și simplu am observat la un moment dat cum au început să se bată. A fost foarte ciudat. Au urcat cu toții în mașini, ambele înmatriculate în Sibiu și și-au văzut de drum ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a explicat bărbatul.

Citeşte şi: Doi șoferi s-au luat la bătaie în trafic, într-un sens giratoriu din Suceava. Unul dintre ei e polițist local