Scene horror în Ucraina! Zeci de cadavre scoase de sub dărâmături la Nikolaev FOTO

Bombardamentele continuă în cea de-a 24-a zi de război! Biroul ONU pentru drepturile omului a anunțat că cel puțin 816 civili au fost uciși și 1.333 au fost răniți în Ucraina de la începutul invaziei rusești.

19 mart. 2022, 14:16

Scene horror în Ucraina! Zeci de cadavre scoase de sub dărâmături la Nikolaev! Cel puţin 80 de cadavre au fost scoase de sub dărâmături la Nikolaev, unde a fost atacată o bază militară, relatează BBC, citându-l pe jurnalistul belgian Robin Ramaekers.

Scene horror în Ucraina! Zeci de cadavre scoase de sub dărâmături la Nikolaev

Aleksandr Senkevich, primarul din Nikolaev, a declarat că oraşul a fost bombardat de la o distanţă mică, aşa că nu a fost timp pentru a avertiza asupra raidului aerian. În urma bombardamentelor au fost raportate „zeci de victime”.

Rachete hipersonice Kinjal, folosite pentru prima dată de armata rusă în conflictul din Ucraina. Putin le califică drept „invincibile”

Ucraina speră să evacueze civili prin zece coridoare umanitare din oraşe şi centre urbane aflate în prima linie a frontului cu forţele ruse, a declarat vicepremierul ucrainean Irina Vereşciuk. De asemenea, armata ucraineană a instituit restricţii de circulaţie pentru 38 de ore în oraşul Zaporojie, până luni dimineaţă, a indicat primarul oraşului Anatoli Kurtiev: „Să nu ieşiţi afară în acest timp!”.

Război în Ucraina, ziua 24. Ucraina a pierdut accesul la Marea Azov. Zelenski solicită negocieri cu Putin. „E timpul să ne întâlnim!”

Altfel, Polonia a propus Uniunii Europene ca blocul comunitar să impună o interdicţie totală asupra comerţului său cu Rusia, a declarat sâmbătă premierul polonez Mateus Morawiecki.