Scene inacceptabile în Turcia. Poliţia a folosit spray cu piper împotriva jucătorilor de 14 ani

Publicat: Joi, 09 Mai 2013 09:09 // Actualizat: Vineri, 10 Mai 2013 13:52 // Sursa: RTV.net

Opinia publică din Turcia este revoltată de modul cum au ales poliţiştii să trateze conflictul iscat pe teren la un meci de fotbal disputat între copii sub 14 ani. Forţele de ordine au folosit spray cu piper împotriva minorilor.

Imagini surprinse la un meci de fotbal jucat în Turcia, între două formaţii de juniori sub 14 ani, fac înconjurul lumii din cauza atitudinii poliţiei, care a folosit spray cu piper împotriva jucătorilor.

Meciul dintre Bursa Yolspor şi Ikitellispor era unul de o importanţă extrem de mare, iar la încheierea timpului regulamentar scorul era egal, 1-1. S-a continuat cu prelungirile, iar cei de la Bursa au înscris de două ori, fapt din cauza căruia cei de la Ikitellispor şi-au pierdut cumpătul şi au început cu vehemenţă să protesteze la deciziile arbitrului.

Au fost acordate două cartonaşe roşii, antrenorul a intrat pe teren şi l-a pălmuit pe unul dintre elevii săi, dar după fluierul final conflictul a degenerat, chiar din cauza poliţiştilor.

Unul dintre ei a pulverizat spray cu piper în ochii unui fotbalist, deşi la momentul respectiv nu era ameninţat în niciun fel. De asemenea, un oficial al clubului, care încerca să obţină explicaţii, a fost tratat în acelaşi mod. Cei doi au fost duşi la spital, iar clubul a depus plângere împotriva forţelor de ordine.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
abuz politie fotbal spray cu piper violente fotbal turcia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 oct 18:58
Votează email 0 email
...trebuit să se apere. Mai mult, el a trebuit să folosească împotriva dumitale odorizant de cameră“. Citeşte şi Scene inacceptabile în Turcia. Poliţia a folosit spray cu piper împotriva jucătorilor de 14 ani Hoţul nu este la prima sa faptă, ba...
09 mai 10:36
...fost duşi la spital, iar clubul a depus plângere împotriva forţelor de ordine. Source Article from http://www.rtv.net/scene-inacceptabile-in-turcia-politia-a-folosit-spray-cu-piper-impotriva-jucatorilor-de-14-ani_78867.html ...
1
EUR
4.8332
RON
29 Mar
noapte 7 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H