Scene incredibile filmate în savană. O girafă a supravieţuit atacului unui crocodil, dar a fost mâncată de lei VIDEO

O girafă a fost prinsă de un crocodil în Parcul Național Kruger, din Africa de Sud. Ea a reușit să se elibereze, dar în cele din urmă a devenit pradă pentru lei.

28 feb. 2018, 20:45
Scene incredibile filmate în savană. O girafă a supravieţuit atacului unui crocodil, dar a fost mâncată de lei VIDEO

Girafa a reuşit să se elibereze din strânsoarea crocodilului după câteva zeci de minute de luptă. Ghidul Mario Paul, care însoţea un grup de turişti, a observat scena şi a filmat-o. „Girafa încerca să se ridice, dar crocodilul o ţinea de picior. Acest crocodil avea probabil o lungime de patru-cinci metri. Un crocodil cu dimensiunile astea ar putea cântări cu ușurință aproape o tonă„, a spus acesta.

Potrivit lui Paul, turiștii au petrecut aproape o oră urmărind încercările girafei de a se elibera de prădător. În cele din urmă mamiferul a scăpat, dar slăbit de luptă și din cauza rănii de la picior a fost victima leilor care au atacat-o după ce reptila s-a retras în apă.

Mi-a fost foarte greu să rămân imparțial, chiar dacă știam că este natură. De asemenea, aveam sentimente foarte mixte. Pe de o parte, am simpatizat cu girafă, dar pe de altă parte ştiam că asist la ceva care probabil nu a fost niciodată filmat „, a mai spus ghidul.