Scene incredibile în direct, prezentatoarea a înmărmurit: Campionul mondial la categoria grea a făcut KO o mascotă VIDEO

Boxerul Deontay Wilder a fost în centrul unui moment care a făcut înconjurul lumii la finalul acestei săptămâni, când a fost invitat într-o emisiune televizată și a lovit puternic o mascotă cu pumnul, provocându-i, din câte se pare, o fractură de mandibulă omului din interiorul costumului.

15 oct. 2018, 07:11

Campionul mondial la categoria grea în versiunea WBC încă nu știe care e adevărata situație medicală a presupusei sale „victime” și spune că, dacă persoana e într-adevăr rănită, e gata să-i ofere o invitație la meciul său cu Tyson Fury, pentru titlul mondial.

Socotit drept unul dintre boxerii cu cele mai puternice lovituri de la categoria grea, Wilder (32 de ani) a pus la pământ mascota din prima, cu un croșeu de dreapta. Chiar dacă presa din SUA îl cita pe american spunând că nu a știut că în interiorul costumului se afla o persoană, boxerul susține că nu e nici pe departe așa și a publicat un mesaj dedicat omului care a recepționat lovitura năprasnică.

„Îmi cer sincer iertare curajosului om care a fost accidentat (dacă este adevărat). Am cel mai mare respect pentru el, pentru implicarea lui în emisiune, pentru bunăvoința lui și pentru curaj. Dacă este adevărat, vreau să îl invit personal la meciul meci de 1 decembrie”, a scris Deontay Wilder pe contul său de Instagram.


loading...
Partenerii noștri