SCENE INCREDIBILE la priveghi. Ce s-a întâmplat la căpătâiul interlopului Fane Spoitoru VIDEO

Scene incredibile s-au petrecut joi noaptea, la priveghiul lui Fane Spoitoru. Sute de oameni, apropiați ai interlopului, au mers la Cernica să îl plângă. Ei au blocat străzile cu maşinile de lux, iar mai multe echipaje de poliţie au fost nevoite să dirijeze circulaţia în localitate. Maneliști celebri, precum Florin Salam și Adrian Minune, au dat un adevărat concert, au cântat melodii de jale și au făcut dedicații, informează România TV.

15 apr. 2016, 06:10
SCENE INCREDIBILE la priveghi. Ce s-a întâmplat la căpătâiul interlopului Fane Spoitoru VIDEO

A fost haos la stadionul din Cernica, acolo unde este depus trupul neînsuflețit al interlopului. Polițiștii au fost nevoiți să dirijeze traficul. Familia a amenajat două corturi, unul pentru priveghi, în care se află sicriul de lux, celălalt pentru parastas, cu o capacitate de o mie de persoane. Rând pe rând, oamenii au trecut pe la căpătâiul lui Fane Spoitoru. Apoi, Florin Salam şi Adrian Minune au cântat ore întregi.

Pentru că și cortul cu mese devenise neîncăpător, maneliștii au făcut ordine. Prietenii interlopului au numai cuvinte de laudă pentru Fane Spoitoru.

„Dumnezeu să îl odihnească. Eu am avut o relaţie strânsă cu Fane, un caracter puternic, un om de deosebit”, a spus un bărbat.

„Ştiam că el este foarte bolnav, dar el nu a arătat chestia asta. Voia să aibă grijă de noi că eram prieteni”, a spus un altul.

Priveghiul va dura trei zile.

Interlopul va fi înmormântat la Cimitirul Bellu, alături de părinţii săi. Apropiaţii vorbesc de o înmormântare fastuoasă pentru care s-au cheltuit 140.000 euro. Numai sicriul lui Fane Spoitoru costă cât o maşină.

Citeşte şi Cheltuieli FABULOASE pentru înmormântarea lui Fane Spoitoru. Aproape 1000 de persoane sunt aşteptate la priveghi