Scene incredibile, un pacient a fost săltat peste gard de medici. Un şofer inconştient a blocat poarta de acces VIDEO

Medicii din Cluj chemaţi să preia un bolnav în scaun cu rotile au fost nevoiţi să-l salte peste gard, pe braţe. Asta după ce un şofer şi-a parcat maşina lipită de poarta casei.

20 mai 2018, 16:20
Scene incredibile, un pacient a fost săltat peste gard de medici. Un şofer inconştient a blocat poarta de acces VIDEO

Pacientul făcuse infarct, iar transportarea lui la spital era vitală, însă intervenţia a fost îngreunată de şoferul inconştient, care a parcat maşina aproape lipită de poartă. Conducătorul auto a lăsat în bord un card de acces eliberat de Primăria Cluj-Napoca pentru Zilele Clujului, dar nici un număr de telefon pentru a fi sunat. Poliția Locală a fost chemată la locul incidentului.

Directorul Serviciului de Ambulanță al județului Cluj, Horia Simu, a declarat că pacientul a fost internat la Institutul Inimii. „Nu s-a putut face accesul în curte pe poartă, iar medicii au fost ajutați de mai mulți bărbați pentru a-l scoate pe pacient afară peste gard. Echipajul l-a stabilizat pe pacient, dar pentru a ajunge acolo medicii au fost nevoiți să sară gardul. Astfel de cazuri sunt foarte grave și intervenția rapidă a medicilor este vitală. Bărbatul a fost stabilizat și în ambulanță și acum este internat la Institutul Inimii Cluj„, a spus medicul Horia Simu.