Scene ÎNGROZITOARE la meciul Birmigham – Aston Villa. Căpitanul oaspeţilor, LOVIT ÎN FIGURĂ de un suporter advers VIDEO

Scene oribile la derby-ul dintre Birmingham și Aston Villa, 0-1, din etapa cu numărul 36 din Championship. În minutul 10, Jack Grealish a fost lovit cu pumnul în figură de un suporter intrat pe teren. Fotbalistul lui Aston Villa s-a prăbușit pe gazon, iar în apărarea sa au intervenit imediat colegii, dar și unul dintre stewarzi.

10 mart. 2019, 13:49
Scene ÎNGROZITOARE la meciul Birmigham – Aston Villa. Căpitanul oaspeţilor, LOVIT ÎN FIGURĂ de un suporter advers VIDEO

Jack Grealish și-a revenit repede și a fost încurajat de fotbaliștii celor două formații, iar arbitrul n-a întrerupt deloc partida. În minutul 67, el a marcat în poarta rivalilor, răzbunându-se pentru incident și aducând victoria oaspeților.

„Decarul” oaspeților a fost înjurat și apostrofat încă din startul partidei. În minutul 5, Kieftenbeld de la Birmingham City l-a atacat feroce la mijlocul terenului, însă n-a primit decât cartonașul galben. Jack Grealish, vedeta lui Aston Villa, este unul dintre fotbaliștii urâți de fanii lui Birmingham City. Acesta a ajuns la 6 ani în curtea marii rivale a gazdelor de duminică și e cunoscut drept suporter din copilărie al trupei care a cucerit Cupa Campionilor Europeni în 1982.