Scene INTIME, extrase parcă din filmul TITANIC, surprinse în mijlocul naturii de un FOTOGRAF amator

Un fotograf amator din Belgia a surprins o imagine inedită în apropierea casei lui, după ce a urmărit pentru ore întregi cum se împerecheau broaştele. Astfel, el a fotografiat momentul în care două amfibii se ţineau în braţe în timpul unui salt.

27 aug. 2013, 06:33

Michel d’Oultremont, un tânăr de doar 21 de ani din Glabais, Belgia, a surprins două broaşte într-un moment intim, pe care mulţi l-au asemănat cu o scenă de dragoste din filmul Titanic sau din Superman, potrivit The Sun.

Citeşte şi Creatură bizară, cu BUZE de OM mai roşii ca ale unei FEMEI ieşite la agăţat, fotografiată în ocean

Tânărul s-a întins la pământ, unde a stat în aşteptare pentru mai multe ore, înainte să reuşească să captureze momentul în care două amfibii au sărit, una în braţele celeilalte, la peste 20 de centimetri deasupra solului.

Am surprins imaginea după mai multe ore de cercetare şi de observare. Mereu am încercat să aduc emoţia în imaginile mele, fiind un factor important în opera mea. Oamenii care se uită la fotografiile mele sunt surprinşi de frumuseţea şi puritatea acestei imagini„, a declarat tânărul, după ce imaginea sa a făcut înconjurul lumii.

Citeşte şi Tu vezi FEMEIA dezbrăcată din IMAGINE? Fotografii UIMITOARE, care vor păcăli şi un CREIER odihnit