Scene ireale cu Ilie Năstase şi ultima iubită: „Du-te, bă, dracu’, de prost!”. Condiţia pusă pentru împăcare VIDEO

Oficial, sunt încă soț și soție, însă nu mai locuiesc sub același acoperiș, iar Ioana Simion a confirmat această separare de Ilie Năstase. Și, așa cum chiar frumoasa brunetă a subliniat, ei se comportă ca doi parteneri. Recent, aceștia au fost surprinși într-un local de fițe, însă, la câteva minute bune de la scenele de tandrețe a izbucnit un scandal, iar replicile acide nu au întârziat să apară.

23 oct. 2019, 16:24

Ioana și Ilie Năstase au petrecut o seară frumoasă la o terasă de lux din București, iar în urma promisiunilor făcute de fostul tenismen, soția lui i-a zâmbit și chiar l-a lăsat să o sărute. Bucuros că și-a făcut partenera de viață fericită, Nasty a sărbătorit această mică victorie cu câteva pahare cu vin roșu… Ioana Năstase a băut doar o cafea. După ce au achitat nota, cei doi au plecat îmbrățișați spre vila fostului sportiv, relatează www.spynews.ro.

După ce taxiul i-a lăsat acasă, ei au stat câteva minute… suficiente cât Ilie Năstase să își facă un mic bagaj și să pornească împreună cu soția lui, Ioana, spre apartamentul în care ea stă cu chirie de câteva săptămâni. Ajunși la blocul brunetei, Ilie Năstase a provocat un scandal, după ce a fost întrebat de unul dintre paparazzi care erau pe urmele lor dacă s-a împăcat sau nu cu Ioana.

„Du-te, bă, dracu’, de prost! Mă întrebi tâmpenii?”, a reacționat fostul tenismen, conform sursei citată mai sus. Partenera lui de viață a încercat să-l tempereze și i-a spus: „Ilie, lasă băiatul!”, însă acesta a continuat: „De ce mă deranjezi la ora asta? Unu’ ţi-ar rupe şi faţa! Ai noroc că în seara asta mă simt bine”. Scenele neplăcut s-au încheiat cu o urare din partea soției fostului sportiv, care le-a zis jurnaliștilor: „O seară frumoasă”. După această replică, cei doi soți s-au îndreptat către apartamentul închiriat de Ioana Simion într-un cartier rezidenţial din zona Pipera.

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au împăcat

Ajuns la 73 de ani, Ilie Năstase, unul dintre cei mai importanți jucători de tenis ai anilor 1970, fiind numărul unu mondial de două ori, rămâne un personaj capabil să cucerească. Recunoscut drept un mare cuceritor, despre ”Nasty” s-a spus că a avut parte de relații cu peste 200 de femei. Cu toate acestea, acum, la a doua tinerețe, a vrut să rămână doar cu o femeie: Ioana, despre care a spus că va fi și ultima.

Dragostea dintre cei doi părea mare, tocmai de aceea, inițial, vestea divorțului a venit surprinzător. De aici, situația s-a schimbat, cârcotașii crezând că dacă femeia dorește divorț, fostul mare tenismen se conformează și ajunge să își încalce principiul, plusând cu încă o cucerire în palmares. 

Ioana Simion, a cincea soție a lui Ilie Năastase, decizie radicală după ce și-a părăsit proaspătul bărbat. Femeia a decis că se va întoarce acasă doar dacă renovează vila și face sfeștanie. Acum trei săptămâni spunea că nu a mai suportat energiile negative din casa în care au locuit şi cele patru foste neveste ale tensimenului. Potrivit CLICK!.ro Bruneta s-a mutat într-un apartament din Pipera.

Care a fost prețul pentru ca bruneta să uite de divorț

Ei bine, nu, marea împăcare s-a produs, iar evenimentul a fost sărbătorit cu alcool și scandal. Ca să își convingă soția să revină la sentimente mai bune față de el, a dus-o pe Ioana la o terasă de fițe din Capitală și, după doar câteva cuvinte, a făcut-o pe femeie să lase garda jos. Ea i-a zâmbit, apoi s-au sărutat și, fericit, Năstase a sărbătorit momentul cu câteva pahare de vin roșu, în timp ce Ioana a servit doar o cafea. Au zăbovit ce au zăbovit, dar drumurile tot acasă i-au tras. Înainte de a intra în imobil, sportivul a fost supus unui interviu pe repede-înainte.