Scene ORIBILE în penitenciarul unde este închisă ELENA UDREA. „A început să se taie, iar sângele curgea pe podea!” FOTO

O detinuta a penitenciarului "El Buen Pastor", condamnata la inchisoare dupa ce si-a ucis sotul cu o dalta de spart gheata, a dat un interviu cutremurator reporterilor unui post de televiziune din Costa Rica, in care a vorbit despre conditiile in care traiste acum si Elena Udrea.

12 oct. 2018, 06:35
Scene ORIBILE în penitenciarul unde este închisă ELENA UDREA. „A început să se taie, iar sângele curgea pe podea!” FOTO

Femeia a povestit ca inchisoarea unde se afla in prezent si Elena Udrea este supraaglomerata, iar multe dintre detinute dorm pe jos, in bai mizerabile. Mai mult, in mancare sunt gasiti gandaci si viermi, iar in penitenciar nu exista suficient personal medical. In plus, in penitenciar ar avea loc foarte des episoade cu violente crunte, detinutele calcandu-se in picioare una pe cealalta, scrie WOWbiz.ro.

O alta tanara, condamnata la inchisoare cu executare pentru trafic de droguri, a devoalat o modalitate barbara prin care detinutele le conving pe femeile gardian sa le lase in curte.

„O femeie a luat un obiect taios si a amenintat ca-si taie venele daca nu este lasata sa mearga in curte. Si chiar a trecut la fapte. A fost groaznic. A inceput sa se taie si sangele curgea pe podea. Am crezut ca lesin. A facut asta doar ca sa ia o gura de aer proaspat. Pur si simplu te distruge captivitate. Acesta nu a fost un caz izolat. Mi-au spus colegele mele de celula ca asta se intampla des aici”, a declarat tanara intr-un reportaj in interiorul penitenciarului „El buen pastor”.