Scene REVOLTĂTOARE la o şcoală din Tulcea. Un elev a fost PĂLMUIT de profesoară în sala de clasă VIDEO

O profesoară de la o şcoală din Tulcea a fost filmată de elevi în timp ce pălmuieşte un copil şi jigneşte o fată. Femeia va trebui să dea explicaţii în faţa colegilor ei şi riscă sancţiuni, mai ales că, spun părinţii, obişnuieşte să îşi bată şi să îşi umilească elevii, informează România TV.

07 nov. 2015, 19:22
Scene REVOLTĂTOARE la o şcoală din Tulcea. Un elev a fost PĂLMUIT de profesoară în sala de clasă VIDEO

Incidentul s-a petrecut în timpul unei ore de franceză la clasa a opta a şcolii din Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea. Totul a fost filmat de unul dintre elevi. Culmea, profesoara s-a justificat în faţa copiilor spunând că l-a lovit pe băiat din greşeală. Când o elevă a contrazis-o, şi-a îndreptat furia asupra ei.

Băiatul lovit i-a povestit mamei ce s-a petrecut.

Copilul meu a fost plesnit de doamna de franceză. L-a plesnit peste faţă, cu inelele de pe mâini„, a spus mama băiatului.

Profesoara este cunoscută pentru comportamentul ei agresiv. Părinţii spun că obişnuieşte să-i umilească pe copii.

Doamna se va supune prevederilor regulamentului şcolar. Este un comportament pe care îl dezaprob total„, a declarat Ionela Nane, directorul şcolii „Mihail Kogălniceanu” din Tulcea.

O comisie din şcoală va analiza luni cazul femeii. În urmă cu câteva săptămâni, o altă profesoară din Tulcea a fost surprinsă în timp ce bătea un elev în clasă. Femeia s-a ales cu dosar penal.

Citeşte şi DOSAR PENAL pe numele profesoarei din Tulcea care a SNOPIT un elev în bătaie