SCENE ŞOCANTE. Cum l-a umilit Brigitte Sfăt pe Florin Pastramă în public. E ruşinos pentru un bărbat!

Florin Pastramă a trecut prin momente jenante, fiind umilit în public de soţia sa, Brigitte Sfăt.

25 oct. 2019, 08:13
SCENE ŞOCANTE. Cum l-a umilit Brigitte Sfăt pe Florin Pastramă în public. E ruşinos pentru un bărbat!

Florin Pastramă şi Brigitte Sfăt au ieșit la un cunoscut mall din Capitală. Cei doi au mers la un salon de înfrumusețare, au scos bani de la bancomat și totul părea a fi în regulă. Numai că, la plecare, Brigitte Sfăt și Florin Pastramă a început să se certe.

Brigitte Sfăt a ţipat la Florin Pastramă, care a încercat să dea o replică, numai că soţia sa s-a „aprins” și mai tare, continuând să își susțină punctul de vedere, scrie Cancan.

Veste ŞOC pentru familia Pastramă. Brigitte Sfăt tocmai a făcut ANUNŢUL CUMPLIT

Cearta vine după ce Brigitte Sfăt a luat decizia de a nu mai încerca să aibă copii cu Florin Pastramă, în condiţiile în care ultimele încercări de fertilizare in vitro au eşuat.

„N-a fost să fie aşa cu tratamentele şi a rămas la ideea că dacă va fi pe cale naturală, va fi, dacă nu, nu. Ceea ce mie mi se pare foarte corect. Noi asta am vorbit-o de mult, de atunci. Nu e uşor, nu a fost numai investiţie financiară, ci şi emoţională… Dar dacă nu a fost să fie aşa, înseamnă că nu era momentul… Ea a făcut tot ce a putut”, a declarat o prietenă lui Brigitte Sfăt pentru Antena Stars.