SCENE ŞOCANTE! Florin Talpan, juristul CSA Steaua, AGRESAT chiar de ziua sa! „M-a luat de piept, mi-a rupt cămaşa!”

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a fost agresat într-o şedinţă desfăşurată în cadrul clubului chiar de către un alt angajat al clubului, Ducu Petre, antrenorul de floretă care are şi grad de locotenent - colonel. Incidentul s-a petrecut sub ochii comandantului clubului, Cristian Petrea!

23 aug. 2018, 13:20
SCENE ŞOCANTE! Florin Talpan, juristul CSA Steaua, AGRESAT chiar de ziua sa! „M-a luat de piept, mi-a rupt cămaşa!”

Scandalul a pornit de la faptul că Florin Talpan a refuzat să semneze o solicitare a Marianei Bitang, care dorea ca prin intermediul unei firme să poată folosi marca Steaua. Cristian Petrea a privit impasibil întreaga scenă şi chiar a încercat să-l convingă pe jurist să-şi dea acordul pentru actul respectiv.

Lovitură pentru Gigi Becali! Florin Talpan a trimis 4 kg de documente la UEFA: cere dezafilierea şi excluderea FCSB

„Vă confirm faptul că am fost agresat în data de 21 mai 2018 chiar de ziua mea ce către lt. col. Ducu Petre care a sărit la mine la bătaie, bruscându-mă, luându-mă de piept şi rupându-mi cămaşa, pentru motivul că nu avizasem favorabil o solicitare primită de la Mariana Bitang, solicitare neconformă prevederilor legale. În loc să se dispună măsurile disciplinare care se impuneau împotriva lt col Ducu Petre, col Cristian Petrea şi secretarul general Codrin Munteanu i-au luat apărarea lt. col Ducu Petre, aceştia ameninţându-mă tot pe mine”, a declarat Florin Talpan pentru ProSport.

„Am depus plângere la parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti şi aştept soluţionarea dosarului. Pe aceasta cale le transmit celor avizaţi că nu ma pot obliga şi că nu voi semna niciodată acte care sunt contrare legislaţiei şi nici acte care sunt contrare intereselor statului”, a mai spus Florin Talpan.