Scene şocante în Craiova. Doi polițiști au fost bătuți pe stradă de un şofer VIDEO

Un incident în trafic a dus la tensiuni majore între sindicatul Europol al poliţiştilor şi Justiţie. Totul a pornit de la un şofer din Craiova, care a provocat, în urmă cu câteva zile, un adevărat scandal după ce doi poliţişti au încercat să-l oprească.

31 mai 2021, 09:26
Scene şocante în Craiova. Doi polițiști au fost bătuți pe stradă de un şofer VIDEO

Scene şocante în Craiova. Bărbatul a fugit când a văzut semnalele acustice şi luminoase pornite, dar a fost prins abia dupa o urmărire ca-n filme.

Scene şocante în Craiova

Incidentul a avut loc în cartierul craiovean Popoveni. La un moment dat, când a ajuns în dreptul unei case unde locuiau o serie de prieteni ai acestuia, bărbatul urmărit a ieşit din autoturism şi a încercat să sară gardul. A fost prins, dar în momentul în care cei doi poliţişti încercau să-l imobilizeze, unul dintre aceştia a fost lovit cu capul în faţă de şofer. Mai mult decât atât, la faţa locului au apărut zeci de persoane care au încercat să-l scape pe agresor din mâinile agenţilor. Spiritele nu s-au liniştit nici în momentul în care au ajuns şi alte echipaje de Poliţie, chemate de urgenţă la intervenție. Poliţistul lovit a ajuns la spital, iar medicii au stabilit că are nevoie de 16 zile de îngrijiri medicale.

Sindicatul Europol, după ce jandarmii l-au deranjat pe Rareş Bogdan la terasă: „Guvernul lui cere număr de amenzi”

Incidentul a fost făcut public de sindicaliştii de la Europol, care spun că lăsarea în libertate de către magistraţi a agresorilor de poliţişti este un semnal negativ către populaţie şi va duce la înmulţirea acestui gen de fapte violente.