Scene ŞOCANTE în Oradea. Un italian a intrat cu maşina într-un grup de biciclişti VIDEO

Un şofer a intrat cu maşina într-un grup de biciclişti care participau la un marş în centrul oraşului Oradea. Incidentul a avut loc într-o zonă unde maşinile au interzis, iar biclciştii au sărit să-l bată pe şoferul agresor. Un copil a fost lovit cu maşina. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de poliţie pentru a linişti spiritele, informează România TV

23 sept. 2015, 09:08
Scene ŞOCANTE în Oradea. Un italian a intrat cu maşina într-un grup de biciclişti VIDEO

Incidentul a avut loc în timpul unui protest la care participau peste o mie de biciclişti din Oradea. Aceştia se aflau în piaţa din faţa primăriei când, la un moment dat, în mijlocul lor şi-a făcut apariţia un italian.

Bărbatul era extrem de nemulţumit de faptul că protestatarii se aflau pe zona aflată în plin proces de pietruire. Acesta a urcat la volanul autoturimului, a pătruns în zona interzisă circulaţiei şi i-a forţat pe biciclişti să se dea la o parte. Mai mult, italianul a lovit un copil de 10 ani care a căzut de pe bicicletă.

Indignaţi, protestatarii au sărit la maşina condusă de italian şi au spart luneta şi parbrizul. A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor care l-au luat pe italian din mijlocul protestatarilor şi l-au dus la secţie pentru audieri.