Scene şocante în sectorul 3 din Capitală. Un bărbat dezbrăcat a căzut de la balcon UPDATE

Scene şocante s-au petrecut, vineri, în sectorul trei al Capitalei. Un bărbat dezbrăcat care a făcut scandal pe palierul unui bloc a căzut de la balcon, după ce a ameninţat cu un levier poliţiştii. 

31 iul. 2020, 13:28
Scene şocante în sectorul 3 din Capitală. Un bărbat dezbrăcat a căzut de la balcon UPDATE

UPDATE: Bărbatul care a căzut vineri de la un balcon, după ce a făcut scandal într-un imobil din Sectorul 3, a decedat.

Potrivit Poliţiei Capitalei, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul omoruri din DGPMB în vederea stabilirii tuturor condiţiilor în care s-a produs decesul.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei.

Poliţia a fost sesizată, vineri, în jurul orei 14,00, prin apel 112, că într-un imobil situat pe un bulevard din Sectorul 3 din Capitală un bărbat dezbrăcat face scandal pe palier şi provoacă distrugeri.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Capitalei, la faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 13, iar la vederea acestora bărbatul, aflat într-o vizibilă stare de tulburare, având asupra sa două obiecte metalice lungi, a început să profereze ameninţări, după care a pătruns în apartament şi a refuzat să deschidă uşa.

Ulterior, bărbatul a ieşit în balcon şi ar fi încercat să escaladeze balustrada, dar a căzut de la înălţime.

A fost solicitat un echipaj de prim ajutor, care l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citeşte şi Explozie la un bloc de apartamente din Bucureşti! Oameni scoşi pe braţe din imobil FOTO


loading...