Scene şocante în Suceava. O femeie şi-a bătut soţul până a obosit, în faţa unui bar din oraş

O femeie din Suceava a uimit pe toată lumea după ce şi-a bătut soţul, în faţa unui bar din oraş. La localul respectiv, omul era foarte cunoscut având în vedere că toate serile şi pe petrecea acolo.

16 iul. 2021, 14:53
Scene şocante în Suceava. O femeie şi-a bătut soţul până a obosit, în faţa unui bar din oraş

Scene şocante în Suceava. Femeia în vârstă de 40 de ani, din Suceava, a mers miercuri seară la barul în care ştia că soţul ei îşi petrece mare parte din timp, cu gândul să îi bage minţile în cap.

Scene şocante în Suceava. O femeie şi-a bătut soţul până a obosit, în faţa unui bar din oraş

Cearta s-a transformat într-o bătaie în toată regula, iar la final, femeia, aflată în stare de ebrietate, era atât de obosită încât nici nu a putut fi audiată de poliţişti.

„Miercuri, 14 iulie 2021, la ora ora 21.08, Secția de Poliție Burdujeni a fost sesizată prin 112 despre faptul că o femeie își agresează soțul în fața barului Manole de pe strada Eroilor, din municipiul Suceava.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine și siguranță publică, fiind identificați Viorica R., de 40 de ani, și Marcel R., de 37 de ani, din municipiul Suceava, cei doi fiind în stare avansată de ebrietate.

Citeşte şi: Bătaie în stradă, în plină campanie electorală! Mama unui candidat PNL a ameninţat, bătut şi înjurat echipa candidatului PSD VIDEO
Cele două persoane au fost conduse la la sediul Secției de Poliție Burdujeni, însă nu au putut fi audiate pentru că erau în stare avansată de ebrietate. La fața locului nu a fost necesară intervenția ambulanței, bărbatul declarând verbal faptul că nu a fost lovit de nicio persoană și nu cunoaște motivul pentru care s-a apelat 112. În cauză s-a întocmit formular de evaluare a riscului, fără a se îndeplini condițiile de eliberare a unui ordin de protecție provizoriu.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de violență în familie”, se arată într-o informare a IPJ Suceava, notează stirisuceava.net.

Citeşte şi: Pasageri uitați ore întregi pe un câmp, după ce trenul care trebuia să-i ducă la București s-a defectat. „Era foarte cald, erau bătrâni și copii, nu aveau de unde să cumpere apă. Bătaie de joc!”