Cal legat cu sfoara de taxi. Scene şocante în trafic VIDEO

Scene incredibile au fost surprinse în trafic, la Sibiu. Un cal a fost forțat să meargă în rând cu un taxi de care era legat cu o sfoară. Întreaga scenă a fost filmată de un șofer și postată apoi pe facebook.

04 feb. 2019, 12:01
Cal legat cu sfoara de taxi. Scene şocante în trafic VIDEO

La un moment dat, chiar se poate vedea pe filmare cum șoferul accelerează iar calul fuge după mașina. Un şofer a filmat întreaga scenă şi a postat filmuleţul pe grupul INFO TRAFIC jud. SIBIU, de pe Facebook.

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară. Dacă unii dintre ei au făcut glume pe seama calului, alții au condamnat gestul persoanelor aflate în taxi.

„Logan cu cai în plus…”, „Au scăpat caii de sub capotă” sau „La o poveste cu căluțul” sunt doar câteva dintre comentariile lăsate în glumă de unii utilizatori facebook.

De partea cealaltă sunt cei care nu au găsit nimic amuzant în situația din filmuleț. „Sincer nu este de râs la așa ceva. Ce vă amuzați așa? Ce găsiți amuzant? Săracul cal și vai de cei care au făcut așa ceva. Să le dea Dumnezeu și lor soarta căluțului”, spune un sibian potrivit turnulsfatului.ro.