Scene şocante într-un autobuz din Oradea. Şoferul, bătut fără milă de şapte adolescenţi pentru că le-a cerut să poarte mască!

Au fost scene pline de violenţă în Oradea. Nu mai puţin de şapte adolescenţi au bătut marţi seară un şofer care conducea un autobuz pe linia 14.

01 sept. 2021, 17:42
Scene şocante într-un autobuz din Oradea. Şoferul, bătut fără milă de şapte adolescenţi pentru că le-a cerut să poarte mască!

Scene şocante într-un autobuz din Oradea. Băieții au devenit violenți după ce bărbatul le-a cerut să se dea jos din autobuz pentru că nu purtau măști de protecție. În urma incidentului, șoferul a ajuns la spital.

Scene şocante într-un autobuz din Oradea. Şoferul, bătut fără milă de şapte adolescenţi pentru că le-a cerut să poarte mască!

„Şoferul autobuzului i-a rugat să coboare, dacă refuză să poarte mască. Aceştia, după ce au coborât, au aruncat cu pietre spre autobuz. Şoferul a coborât, la rândul său, să le ceară socoteală, moment în care toţi cei şapte au început să-l lovească”, se arată într-o informare transmisă de Biroul de presă al OTL.

Incidentul a fost semnalat la numărul unic de urgenţă 112 la ora 20.22, la faţa locului deplasându-se un echipaj de poliţişti de la Ordine Publică, dar şi o ambulanţă.

„Toate cele şapte persoane bănuite de comiterea agresiunii au fost identificate de poliţişti şi conduse în aceeaşi seară la sediul Poliţiei Municipiului Oradea pentru audieri. Este vorba de şapte tineri din Oradea, şase de 15 ani şi unul de 13 de ani”, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa, pentru eBihoreanul.ro.

Aceasta a mai precizat şi că în cauză a fost deschis un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul infracţiunii de lovire şi violenţe.

Șoferul în vârstă de 43 de ani a fost transportat la spital pentru îngirjiri medicale.

De altfel, trei persoane au ajuns la Urgență după ce un șofer al unui autobuz STB a frânat brusc înaintea unei treceri de pietoni. Călătorii au căzut, s-au rănit și au fost transportaţi la spitalele Elias și Floreasca.

Şoferul a frânat brusc înaintea unei treceri de pietoni, a declarat Constantin Tobescu, purtător de cuvânt al STB. Conform acestuia, incidentul a avut loc la ora 7:50. Constantin Tobescu a adăugat şi faptul că şoferul a recurs la această manevră deoarece un alt şofer i-a tăiat calea, scrie Libertatea. În urma manevrei, călătorii au căzut şi s-au lovit. Cel puţin trei dintre aceştia au fost transportaţi la Spitalul Floreasca şi la Spitalul Elias.

Citeşte şi: Trei persoane au ajuns la Urgență după ce șoferul unui autobuz STB a frânat brusc VIDEO