Scene şocante la o şcoală din Botoşani. O elevă a leşinat după ce s-a bătut cu o colegă

O elevă din judeţul Botoşani a leşinat, după ce s-a bătut cu o colegă de clasă. Scandalul a fost filmat de un alt elev, în timp ce colegii le încurajau pe fete să se bată. 

04 mart. 2020, 11:29
Scene şocante la o şcoală din Botoşani. O elevă a leşinat după ce s-a bătut cu o colegă

Iniţial, cele două eleve au început s-au tachinat, în timp ce un elev a filmat cu telefonul mobil. La un moment dat, pe imagini se poate observa cum o altă fată intervine în ajutorul uneia dintre cele două colege care se certau, iar apoi a început bătaia.

Cele două eleve s-au tras de păr şi s-au lovit cu picioarele. Niciunul dintre elevi nu a intervenit pentru a le despărţi. La un moment dat, o fată a intrat în clasă şi le-a despărţit pe cele două, potrivit bzi.  

La scurt timp, una dintre elevele implicate în scandal a început să se simtă rău şi a leşinat.

Imaginile filmate cu telefonul mobil au fost pe internet, iar poliţiştii şi Inspectoratul Şcolar Judeţean au deschis o anchetă.

Incidente au fost şi la o şcoală din Maramureş. Un profesor în vârstă de 66 de ani este cercetat penal după ce ar fi lovit un elev în timpul orelor de curs. Totul s-ar fi avut loc în timpul unei ore de istorie, când un elev de clasa a VIII-a ar fi fost lovit de dascăl pentru că nu ar fi reuşit să scrie ce dicta acesta, a scris pe site-ul său jurnalistul Vasile Dale. El a menţionat că unii părinţi ar fi reclamat că profesorul le-ar fi atins pe mai multe fete în zonele intime.

Citeşte şi Bătaie între două eleve la Liceul Borşa din Maramureş, sub ochii profesoarei. Colegii au filmat şi au aplaudat