SCENE ŞOCANTE pe litoral: O femeie a fost târâtă cu maşina de către soţ, după ce l-a surprins cu amanta

O femeie care și-ar fi surprins soțul cu amanta în mașină și s-ar fi prins de mânerul portierei a fost târâtă pe o stradă din Constanța. Femeia a ajuns la spital, dar a depus și plângere la poliție, care a început cercetările pentru loviri sau alte violențe.

29 iun. 2019, 04:16
SCENE ŞOCANTE pe litoral: O femeie a fost târâtă cu maşina de către soţ, după ce l-a surprins cu amanta

Potrivit polițiștilor constănțeni, sesizarea a fost făcută de o femeie de 50 de ani, care a reclamat faptul că „în timp ce se afla pe strada Soveja din municipiul Constanța, l-ar fi surprins pe soțul acesteia, în autoturismul personal, în timp ce stătea de vorbă cu o altă persoană”. 

Reprezentanții IPJ Constanța susțin că femeia ar fi încercat să deschidă portiera mașinii și a fost târâtă pe o distanță scurtă. „În momentul în care ar fi vrut să deschidă portiera autoturismului, pentru că nu ar mai fi reușit să dea drumul mânerului, femeia ar fi fost târâtă pe o distanță scurtă”, susțin reprezentanții IPJ Constanța.

În urma incidentului, femeia a fost transportată la spital. Ea a depus plângere la poliție, care a început cercetări pentru loviri sau alte violențe. 

Potrivit unor surse judiciare, persoana cu care soțul femeii stătea de vorbă în autoturism este amanta acestuia.