Scene şocante pe un drum din Vâlcea. Doi fotbalişti au fost tăiaţi cu secera de un grup de ţigani

Doi fotbalişti din Dolj au fost tăiaţi cu secera de un grup de rromi, după un conflict în trafic. Bătaia a avut loc în satul Calina, comuna Prundeni, Vâlcea. 10 poliţişti au intervenit pentru calmarea spiritelor iar fotbaliştii au ajuns la spital. La fel şi unul dintre rromi, care a primit mai multe lovituri de pumn.

16 apr. 2019, 06:29
Scene şocante pe un drum din Vâlcea. Doi fotbalişti au fost tăiaţi cu secera de un grup de ţigani

Doi tineri fotbalişti din Dolj au greşit drumul, semnalizând iniţial că merg spre stânga. După aceea s-au răzgândit, însă şoferul unui autoturism din Vâlcea (în care se aflau patru tineri romi şi o femeie) nu i-a lăsat să mai treacă. Ei bine, pentru acest incident minor, spiritele s-au încins.

Nervoşi, fotbaliştii au luat decizia să plece în urmărirea romilor şi i-au prins abia la Călina. Ceea ce nu au ştiut doljenii a fost că acolo locuiau rromii şi aveau întăriri. S-a încins o bătaie pe cinste, şifonaţi din lupte ieşind chiar fotbaliştii, care au fost tăiaţi pe spate cu o seceră„, scrie gazetavalceana.ro.

La faţa locului au ajuns 10 poliţişti care au calmat spiritele, cele două victime, de 28 şi 38 de ani, fiind transportate la Spitalul din Drăgăşani. De asemenea, unul dintre ţigani a cerut să fie dus la spital, după ce ar fi încasat câţiva pumni.