Scene şocante între români, în Anglia. Doi fraţi au înjunghiat un compatriot şi i-au aruncat câinele de la etaj VIDEO

Doi fraţi din România sunt acuzați că au înjunghiat un compatriot într-o suburbie a orașului Liverpool. Mai mult, după aceea i-au aruncat câinele de la balcon, acesta murind în urma leziunilor suferite.

19 sept. 2019, 12:15
Scene şocante între români, în Anglia. Doi fraţi au înjunghiat un compatriot şi i-au aruncat câinele de la etaj VIDEO

Vasile Şerban (24 ani) și Adrian Ștefan (30 ani) sunt judecați în lipsă în Marea Britanie, pentru că, după comiterea faptelor, au dispărut fără urmă, întorcându-se, cel mai probabil, în România. Cei doi frați au fost implicați într-o altercație violentă cu un alt român, Cristian Duţu, pe care l-au înjunghiat, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

Mai mult, Vasile și-a vărsat furia și asupra câinelui, pe care l-a aruncat de la înălțime, izbindu-l violent de asfalt. Patrupedul, un bulldog american, a murit. Adrian Ştefan şi-a vărsta în schimb furia asupra mamei lui Duţu, aruncând în ea cu un pahar, astfel încât a tăiat-o ope femeie la mână

Scenele violente au fost filmate cu telefonul mobil, iar imaginile au fost prezentate în instanță.

Procurorul Frank Dillon a spus că cei doi frați intrau foarte des în coflict cu vecinii, în mare parte tot români. În ziua cu pricina, scandalul a izbucnit după ce celor doi li s-a atras atenția că și-au aruncat sticlele de bere în fața clădirii și ascultau muzică tare.