Scene şocante! Un adolescent a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj – Napoca

Scene violente într-un magazin din Cluj - Napoca. Un adolescent de 17 ani a înjunghiat-o cu un cuţit pe o femeie de 33 de ani. Victima a fost transportată ulterior de urgenţă la spital.

06 nov. 2021, 08:45
Scene şocante! Un adolescent a înjunghiat o femeie într-un magazin din Cluj – Napoca
foto: ImpactNews24

Scene violente într-un magazin din Cluj – Napoca. Un adolescent de 17 ani a înjunghiat-o cu un cuţit pe o femeie de 33 de ani. Victima a fost transportată ulterior de urgenţă la spital.

Adolescentul agresor a fost depistat, în cele din urmă de oamenii legii.

„În jurul orei 18.30, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită de o persoana necunoscută cu un obiect tăietor-înțepător, într-o societate comercială din municipiu, ulterior părăsind locația respectivă.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, identificând o femeie de 33 de ani, din Cluj-Napoca, care a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală, spre a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

De asemenea, în baza semnalmentelor furnizate, la scurt timp polițiștii au identificat persoana în cauză, respectiv un tânăr de 17 ani.

Acesta a fost condus la sediul unității de poliție în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii faptei sesizate, continuării cercetărilor în cauză și luării măsurilor legale, în consecință”, a transis IPJ Cluj.

Un tânăr din Vaslui a înjunghiat cu cuţitul o întreagă familie care îl atenţionase să dea muzica mai încet!

Un alt caz şocant, din Vaslui, a avut loc acum câteva zile. Un tânăr de doar 13 ani, beat fiind, a început să împartă lovituri de cuțit în vecinii veniți să-l atenționeze că ascultă muzica mult prea tare.

Vecinii, o familie din trei membri – tatăl, mama și o fată de 15 ani, s-au ales cu multiple traumatisme după ce minorul i-a atacat. Acesta a tăiat-o cu cuțitul pe fata de 15 ani și pe mama acesteia, iar tatăl s-a ales cu un traumatism cranio-cerebral. Tatăl minorului de 13 ani, în loc să aplaneze conflictul, a sărit și acesta să-i bată pe vecinii deranjați. Băiatul a fost dus într-un centru special, iar tatăl este cercetat sub control judiciar.

Enervat la culme de tupeul vecinilor, minorul a pus mâna pe un cuțit și a început să împartă lovituri în stânga și-n dreapta. În ajutorul acestuia i-a sărit și tatăl. Localnicii se plâng că minorul, a cărui părinți sunt divorțați, are grave probleme de comportament și nu este prima dată când se manifestă violent, mai toți locuitorii satului știindu-i de frică.

“I-a dat lui Florin în cap. Pe femeia lui a tăiat-o la mână. Nu m-am băgat, mi-am văzut de treabă. A venit Poliția, SMURD-ul. La 12 – 13 ani umbli cu cuțitul, cu toporul, beat, înjuri, tai lumea. Nu e prima dată. Nu putem să mergem pe uliță din cauza lor”. spun îngroziți vecinii care au fost martori la scena petrecută.

Citeşte şi Roxana a murit la doar 24 de ani. Incredibil ce i-a grăbit sfârşitul: „Refuz sa cred ca nu mai ești printre noi!”